Real-PR 93

Nos ja. A HirTV-n nagy orommel harangoztak be, hogy a nevezett ceg felmeresei szerint ket parti parlament, es 5 szazalekos fidesz gyozelem varhato. Hadd nyugtassam meg a kedelyeket. Ez a felmeres csak annyira reprezentativ, mint a tv2 Naplo cimu musoranak szavazo-showja: semennyire.

Persze mondjak, hogy 400 000 embert kerdeztek meg, de aki tanult statisztikat, az tudja, hogy veletlenszeruen valasztva 400 000 embert sehogyan nem kaphatunk olyan eredmenyt, ami reprezentalna a teljes lakossag velekedeset.

Masreszrol ez volt az egyetlen jelenlegi felmeres, ami csak ket part bejutasat josolja. Es ez az egyetlen, ami fidesz gyozelmet josolt. Masreszrol meg a reprezentativ felmeresnek is van nehany szazalekos (3-4) hibahatara. Tehat meg az is lehet, hogy 10 szazalekos MSZP gyozelem, es ket parti parlament lesz, de az senkinek nem lenne jo!

Szavazzon mindenki kis partra!

Tags: , , ,

3 Responses to Real-PR 93

  1. CsanyiL says:

    Hadd nyugtassam meg a kedelyeket…

    Nem nyugtattál meg. Amúgy EZT hányan olvassák?

  2. gerzsonka says:

    Miert nem nyugodtal meg? Ketparti parlamentet akarsz?

    A stat-motor azt mondja, a mai napon 10 egyeni letoltes volt, az eddigi csucs marcius 16-an 36 egyeni latogatoval. Tudom, nem a legolvasottabb blog, de amugy is magamnak irom, es nem a nagykozonsegnek. Vegyuk ugy, hogy egy fioknak cimzett iras-csokor gondolataim fuzerebol, ami az internetnek koszonhetoen barki altal megtekintheto.

    Egyebkent: “Mi a faszom az a zinternet???” – Jay 🙂

  3. CsanyiL says:

    LOL, Jay LOl. De Néma Bob eRő:D:D:D

Comments are closed.