Igeretek, amik azok is maradnak

Gyogyszeraremeles ismetelt(?) megfekezese
Igen, es ne feledjuk el, hogy a gyogyszerek ara sokkal jobban nott, mint most. A nyugdijak pedig a Hornek altal megigert 18% helyett 8% volt! Akkor az inflacio 16% kornyeken jart!

Munkahely teremtes
Direkt figyeltem Varga Mihaly szavait, amikor tegnap interjut adott. Kovetkezetesen a munkanelkuliseg csokkenteserol beszelt, nem munkahelyteremtesrol. Gondolom egy olyan huszarvagassal fogjak megoldani, hogy ismet kikerul a tamogatott korbol az, akinek egy eve nincs munkaja. Igy csinaltak 1998-ban is. Egyebkent most azert van ilyen magasan a munkanelkuliseg (ami a regisztralt munkanelkuliek szama, nem a valos szam), mert a cegek kedvezmenyt kapnak, ha egyebkent tartosan munkanelkulit foglalkoztatnak. A fidesz a statisztika oltaran felaldozta a munkanelkulieket, most megis arra biztatnak, hogy rajuk szavazzunk.

Csaladok tamogatasa
Mint '98-'02 kozott? Befagyasztott csaladi potlek! Az aztan tamogatas volt a javabol, koszonjuk szepen viktor bacsi!

Gazdak tamogatasa
Ki is szabaditotta ra a videkre Torgyan doktort? Csak nem orban viktor? Es miert? Mert maskepp nem tudott hatalomra jutni. Meghogy tamogatjak a gazdakat… Nevetseges. A videk nem tartana ott, ahol tart, ha Torgyan peldaul nem visz cseresznyet Chile-be.

Haha! Mikola veszpremi szuletesu. En kerek elnezest!