Kelemen Anna, es a Megasztarok, avagy fikazunk kicsit

A magyar media egen egy ujabb csillag szuletett: a playmate masodik helyezett: Kelemen Anna. Szombaton egy kicsit veletlenul sikerult beleneznem abba a mutogatos jatekba, amit szombat estenkent a tv2 prezental a nepnek. Egy eszrevetelt tettem:

Kelemen Anna annyira sotet, hogy mar faj!

Ezt a not nem tudom, miert tartjak szepnek! Kezdjuk ott, hogy a szepseg az nem csak fizikai fogalom, ahogyan azt az elsilanyult XXI. szazadi nyelvezet feltetelezi! A szepsegbe persze lehet beleszolasa a kulso megjelenesnek is, de a legtobb szepseg akkor is belulrol fakad.

Kelemen Anna viszont (szerintem) meg akkor sem nevezheto szepnek, ha ezt csak fizikai ertelemben vesszuk. Mi tobb: ronda! Es emellett meg annyira buta is, hogy az mar aranyosnak sem nevezheto! Vannak egyes csajok, akiknek jol all, ha kisse butacska, es amikor valami ostobasagot mondanak, olyan cukin tudnak mosolyogni, hogy az ember egybol megbocsajt nekik. Ezek az aranyos csajok. Kelemen Anna nem ilyen!

Mas. Megasztar. Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy ez az ottagu zsuri (koztuk Presserrel, akit en egy nagyon nagy zenei tehetsegnek tartok) hogy dicserhet ilyen kritikan aluli teljesitmenyt?

A jelenlegi sorozatban elofordulo hibak toredekeert az elso szeriaban darabokra szedtek a versenyzot, most az egekbe emelnek olyan produkciot, ahol meg a megfelelo hangfekves sincs meg a megadott szamhoz. Es ezt meg en is erzekelem, pedig botfulu vagyok! 

3 Responses to Kelemen Anna, es a Megasztarok, avagy fikazunk kicsit

  1. gabek says:

    Presser-hez (akit ugyszinten igen melyen tisztelek) annyit, hogy egyszer volt a radiocafen a macsohimzesben vagy valami mas musorban es megkerdeztek tole, hogy nem-e nagyon faradt stb, amikor az egesz cirkusz elejen irgalmatlan sok tehetsegtelen balfek (bocsi) kozul kell kivalasztani nemtom hanyat (nem nezem olyan gyakran). megkerdeztek, van-e annyi penz, hogy ez megerje neki? mire o felnevetett es annyit mondott: higyjuk el, hogy van.

    a dicseret ebben a mufajban relativ, a dontos 12 tudasa/tehetsege is meglehetosen nagy tartomanyban szor (szerintem)

  2. gerzsonka says:

    Igazad van, de legalabb az elso szeriaban akkor, amikor valamelyik szam nem igazan illett az eloado egyenisegehez, azt kerek-perec megmondtak. Persze akkor volt olyan, hogy vitatkoztak egymassal (“En nem ertek a Bakatsal egyet, mert…“), am most kozfelkialltassal szavazzak meg mindenkinek azt, “hogy ejj de jo voltal!“. Meg a Unitedes Pely Barna is, akinek hallasa van, csak hangja nincs!

    Apropo Pely Barna. Eszembe jutott a 2004-es VEN, amikor ket szam utan levonultak a szinpadrol, merthogy milyen szar a hangzas! 😀 Bementem a kocsmak fele, de nem fertem at a tomegen, es 1 perccel kesobb jottem ki. Akkor mar nem voltak ott. Na mondtam is hogy ROTFL!

Comments are closed.