Kettos allampolgarsag, mi?

A statustorveny elismeri azt a tenyt, hogy a kulhoni magyarok mas allamok allampolgarai, es elutasitja azt a gondolatot, hogy a nemzeti identitas alapjau a kettos allampolgarsag szolgaljon.

A magyar kormany, valamint a parlament, amely 92 szazalekos tobbseggel elfogadta a torvenyt, minden olyan torekvest elvetett, amely a szomszedos orszagokban elo, a magyar kissebbseghez tartozo egyenek barmifele kettos allampolgarsagara iranyulna, ehelyett inkabb egy egyuttmukodesen alapulo kedvezmenyrendszert reszesitett elonyben.

Az Orban Viktor vezette magyar kormany allasfoglalasa a szomszedos allamokban elo magyarok ugyeben – A Velencei Bizottsag iratai 

Polt pedig megint kimutatta a foga feherjet, mert polgari pert inditott a miniszterelnok ellen. Ez azert egy aljas dolog, mert ugyanaz az ugyeszseg megallapitotta, hogy amiben buntetheto lenne a miniszterelnok, az mar regen elevult, amiben csak befizetesi hatralek van, az meg nem.

Tehat – ahogy Meszaros Tamas megirta – a HirTV egybol ra is cuppant, es HIBASAN azt allitottak, hogy eljaras alatt all a miniszterelnok, ami nem igaz, csak polgari per alatt. Persze a per kimenetele 100%-os felmentes, es (ezuttal kivetelesen) nem azert, mert majd lezsirozzak, hanem azert, mert az ugyved felmutatja a birosagon ugyanannak a Polt Peter vezette ugyeszsegnek az allasfoglalasat, es ezaltal felmento itelet fog szuletni.

Aljas hazugsaggyar a HirTV, ok is megmutattak! Mondjuk indulasa ota nem vagyok jo velemennyel roluk!