Utikalauz

Vajon Douglas Addams mit szolt volna a Galaxis utikalauz… film valtozatahoz? Lehet, hogy nem tetszett volna neki, de udavariassagbol mondta volna, hogy "ja, igen, jo"? Aztan otthon estenkent torolkozobe csomagolva ritualis tancot jart volna, hogy a pokolba kivanja a rendezot, a producert, meg az egesz bagazst, aki felelos erte?

Vagy tetszett volna neki valoban? Es nem ertette volna, egyes rajongok miert nem orulnek, hogy mar moziban is lathatjak kedvencuket?

Vagy ugy tett volna, mint a V, mint Verbosszu kiotloje, aki egyenesen elzarkozott a filmtol, es nem tekinti valodi feldolgozasnak? Az elet nehez kerdesei! A valaszt soha nem tudjuk meg, sajnos. Ami biztos: nincs egy het a "Towel Day"-ig. Majus 25. Lehet keszulni!

A torolkozo napja

2 Responses to Utikalauz

  1. gabek says:

    Douglas nem halt meg, csak felvette egy “cukkolo” es valahol jo messze, egy pangalaktikus-gegepukkaszto tarsasagaban rohog ezen a filmen 🙂 kizartnak tartom, hogy tetsszen neki. amugy szvsz voltak a filmben jo otletek, kar erte.

    amugy kuldhetnenk be vmi fenykepet magunkrol a toweldayes honlapra.

  2. lama says:

    akkor holnap együtt elfogyasztunk egy pángalaktikus gégepusztittot, törölközövel a nyakunkban, és ezt ráadásul le is fényképezük

Comments are closed.