Uwe Boll

Huuuu bazmeg, ez a ficko tenyleg azt hiszi, hogy O valojaban tud rendezni! Ahogy megmondta a mester, nagyjabol par ezer emberrol van szo, akik nagy sajto-hatszelet kapnak, mivel manapsag divat Herr Bollt fikazni, de a hetkoznapi mozinezonek tetszik a munkassaga. A csendes tobbseg szereti.

Dehat mit varunk tole? A Cobra 11 ota tudjuk, a nemetek mit gondolnak az akcio mufajrol! Tobb kommentar nem is kell hozza!

Csak azt nem ertem, az IMDB ertekeles (BloodRayne: 2.2/10), es a BoxOffice adatok alapjan miert gondolja azt, hogy jol csinalja, amit csinal? 

4 Responses to Uwe Boll

 1. CsanyiL says:

  Hát … Még nem volt “szerencsém” a “mester” “””alkotásaihoz”””, de ha ilyen akcióbuzi, akkor az az oka… Ott van pl az Elit Alakulat… Tök hülyeség a harci jelenetek 80%-a, de az emberek szeretik az akciókat, bár nyilvánvalóan akkor nem értenek hozzá. Boll-nál is így van. Aki játszott azokkal a játékokkal, amiről ő “filmet” csinált, tudja, hogy kommunális szemét. Akinek meg tetszik… Hát nem tom… Meg kéne nézni:)) Bár, akkor már szado-mazo cuccot is szerzek hozzá. Hogy teljes legyen a kép, hogy mér’ kínzom magam. (Amúgy nem vok szado:))) )

 2. gerzsonka says:

  Vitatkoznom kell! Az Alone in the Dark peldaul egy kivalo Lovecraft muveit idezo borzongos jatek volt. Meg lehet nezni Boll ur mit csinalt belole! (Azt hiszem eleg, ha annyit mondok, hogy Chris Slater bullet time-ban vetodik, es egy jegtombbon keresztul lovi le a zombit.)

  A House of Dead neki valo, azt jatekban sem, es filmben sem akartam soha megnezni. A BloodRayne-ert egy kicsit kar, de az is varhato volt. A Dungeon Siege-bol lehetne jo filmet csinalni, de Uwe Boll nem fog. A Far Cry megerdemelne egy normalis rendezot!

  Roviden ennyi.

 3. gabek says:

  az mekkora jatek volt! ra is keresek 🙂

Comments are closed.