Matyas, az igazsagos

Egy indoklas, miert is kene a nevezett hidat Matyas kiralyrol elnevezni:

Mátyást a Duna jegén választották királlyá.
Az ő uralkodása alatt virágzott Magyarország!

Kivancsi vagyok, azt vajon tudja-e a javaslat tevo, illetve az orszag nagy resze, hogy mindekozben a magyar tortenelem legmagasabb adoi “sulytottak” a nepet? A nep megsem mondta, hogy nyomorog, hanem azt mondtak, Matyas az igazsagos! Egesz jo marketingese lehetett Hunyadi urnak! Lehet, hogy gyurcsanynak le kene szerzodtetnie! Biztos ujravalasztanak!

7 Responses to Matyas, az igazsagos

  1. CsanyiL says:

    Naah.. Nehogy már Mátyáshoz hasonlítsd a szentistenműsormegszakítókirályfeco csomagját :D:D:D:D LOL 😀

    Egesz jo marketingese lehetett Hunyadi urnak

    Nem biztos hogy olyan jó marketingese lehetett, talán cask nem utálta a népe:D tett olyan dolgokat , hogy szerethessék:D fecot meg nem szeretik… Már 1re inkább. Remélem futás közbe agyon is lövi valaki… Vagy ott a páncéltörő… Legalább olcsóbb lesz a temetés. Na nem is baj.

    Amúgy Horthy hidat!!!!! Vagy Hofit… Bár igen, a Mátyás király-híd sem rosz.

  2. gerzsonka says:

    Nem hasonlitottam senkit senkihez. Csak megjegyzest tettem!

  3. gabek says:

    szvsz gyf-re nem azert szavaztak, mert istenitik, sot, ugyancsak szvsz ot nem ovezi szemelyi kultusz (ellentetben, hat o ize… kivel is?) inkabb iranyitsa a sorsom egy felelos ember nem tul jo dontese, mint egy felelotlennek a bizonytalan kimenetelu dontese. ugy tapasztaltam, a tobbseg, aki szinten balra szavazott, igy van ezzel. (most nem mennek bele az “oldalak” elfuseraltsagaba, sztem mindenki elott tiszta)

    az erem masik fele pedig, hogy a biralok nem konstruktivak. az biraljon, aki tud jobb megoldast (valoszinuleg van!) adja elo, tamassza ala.

    CsanyiL: tavol alljon tolem, hogy kioktassalak, a sajat peldamat mondom el. mikor eloszor szavazhattam, 2002-ben a szuleim “hovatartozasa” szerint szavaztam. nem azert, mert ezt mondtak, egyszeruen ez volt elottem, errol beszeltek, es meg sem vizsgaltam mas lehetoseget. hiba volt. a politikatol mindaddig tavol kellett volna maradnom, amig nem ismerem meg egy kicsit jobban a vilagot, es felelosen, ervekkel alatamasztva tudok velemenyt nyilvanitani. ezt javaslom neked is. ma a jobb oldali elvek es ertekek hive vagyok, de amig nem lesz normalis jobb oldali part Mo-n, addig sajnos egyszeruen azt a partot tamogatom, aki leginkabb probal valamit tenni, es nem csak a szaja jar.

    offoljuk szet gerzson oldalat, jeee!! 😀 😀 bocs, de kijott 🙁

  4. CsanyiL says:

    Nem hasonlitottam senkit senkihez. Csak megjegyzest tettem!

    “a magyar tortenelem legmagasabb adoi “sulytottak” a nepet?”

    Ma is nagy adók súlytják a népet… Ez közös bennük… Hasonlóságot lehet vonni…

    szvsz gyf-re nem azert szavaztak, mert istenitik, sot, ugyancsak szvsz ot nem ovezi szemelyi kultusz

    Nem-e ?:D Lol…

    inkabb iranyitsa a sorsom egy felelos ember nem tul jo dontese, mint egy felelotlennek a bizonytalan kimenetelu dontese.

    Huhh… Hát egyik se jobb a másiknál… Amúgy a bizonytalanból jó is kisülhet… Meg nagyon jó is

    ma a jobb oldali elvek es ertekek hive vagyok, de amig nem lesz normalis jobb oldali part Mo-n, addig sajnos egyszeruen azt a partot tamogatom, aki leginkabb probal valamit tenni, es nem csak a szaja jar.

    Ha az értékek híve vagy, akkor úgy teszed a legjobbat, ha nem szavazol a bal oldalra szvsz… Mellesleg azt az oldalt támogatod, amelyik eltitkolja az ország (rossz) gazdasági helyzetét, hogy nehogy szavazókat veszítsen… Ez meg nem teljesen tiszta…

  5. CsanyiL says:

    Bár ez a fanatikus balosoknál még eme tök világos példa sem ér semmit…

  6. gerzsonka says:

    En csak annyit mondtam, hogy Matyas alatt voltak a legmagasabb adok, akkor mindenki ugy gondolta, hogy viragzik az orszag. Most pedig az adok miatt hoborognek! A parhuzamot gyf, es matyas kozott TE vontad!

  7. CsanyiL says:

    Hát Gerzsonka így jártam…

Comments are closed.