Tankcsapda

Az uj tankcsapda album szerintem egesz jo lett. Ezzel a velemennyel majdnem egyedul vagyok a kornyezetemben.

Egyreszt vannak olyanok, akik a Mennyorszag Tourist tajekan kiabrandultak a tankcsapdabol. Ok prekoncepciokkal allhattak neki ennek az albumnak, es ezert nem is tetszett nekik.

Masreszt vannak azok, akik eppen akkor szerettek meg a tankcsapdat, es ennek kovetkezteben egyertelmu, hogy ez az album, ami a regebbi zuzosabb gyokerekhez nyul vissza, nem tetszik nekik!

Nehez dolog zenet csinalni. Meg ugy altalaban mindent, ami kell az embereknek. Mert sose jo, ami szerinted jo. Hm… Kicsit elmelaztam!

One Response to Tankcsapda

  1. gabek says:

    “Nehez dolog zenet csinalni.”

    attol fugg. (ez tokjo, mindenre ra lehet mondani :)) marmint a megkozelitestol. ha erolkodsz, nem leszel igazan jo (bar ez nem torvenyszeru). igazan jo zenet akkor tudsz csinalni, ha megkeresed a sajat “hangod”, stilusod. azt amit a legjobban elvezel csinalni. elkezded csinalni, es nem is erdekel, masok szeretk-e. elobb-utobb lesz egy reteg, aki raall. vagy nem. de ez mar nem is erdekel, hiszen azert csinalod, mert elvezed. ez az en sajat tapasztalatom / velemenyem (ami, mint tudjuk olyan, mint a s€gg. mindenkinek van :P)

    ha a mondatot igy fogalmazzuk meg: “Nehez dolog zenebol megelni.” akkor 100%-ban egyetertek.

Comments are closed.