Erdekes dolog…

… visszaolvasni a regebbi bejegyzeseket. De meg a DoX.hu adatbazisaban kutakodok, ahol a regi blog archivuma megtalalhato. Fene tudja, lehet, lementem, aztan irok egy progit, amivel megjelenitheto. Az egyik kedvencem:

A napokban egy kínai rázogatós zseblámpa dobozának oldalán elolvastam a használati utasítást… Egyesek talán emlékeznek rá, hogy terjedt mail-ben régen egy ilyen kínai bigyónak a leírása. Hát én mindeddig azt hittem, az poén! Ezt meglátva azonban…

A terméken a következő olvasható: (A teljes élmény érdekében semmiféle korrektúrázást nem alkalmaztam)

1. ENVIRONMENT FLASHLIGHT
1. KORNYEZETBARAT ZSEBLAMPA
AZUTOLSO ZSEBLAMPA,AMIRE VALAHA SZUKSEOE LESZ
NSM KELL HOZZA SEM ELEM,SEM EGO
FGYSZERUEN RAZZA FELES FELTOT TODIK!

2. A komyezetbarat zsebianpahoz nincs szuksege eiennc,kizaroiag csak a mar benne levo LED-re, A komyazetvedekmi zseblampa az ev barmely szakaban garantahan basznalhato, N m pxoblema. ha evekig a koasi kesztyumroiaban bever hasznalaton kivnl.mert amikor ujra s ksege lesz ra,ncm bagyja cserben,A komyezetbarat zseblampa ara gyorsan megterill,mert n n kell elcmeket a vasarolnia a muukodokepesseg tenntartesahoz.

A cornyezetbarat zseblampa mukodese
M chael Fataday ango!Fizikus felismerte azt. Hogy a ralai magneses komyezetben be ovetkezo bannifelc valtozas feszultseget indukai elo a talajban a komyezetbarat zs blamps Faraday indukcios torvenynek a felhasznaiasaal cgy ctetre szoloan biztositja O nek a fenytelemcsere,LEDcsere ex karbantartasi problemak nelkul.Faraday kepletebcn m gjcleno matematika taian nagy kihivas lenne szaounkra,de a komyezetbara,zsebiampa m idezt nagyoh leegyszerusth azza ei es kapcsolja be,es mindig megbizhato feny kap.

3. KORNYEZETBARAT ZSEBLAMPOA
Azscblampa amcly sohasem bagy oserben.A komyezetbara zseblampa mindenutt. Hai malhato:otthon,az autoban, a csonakban,vjbarban,es akkor sem bagy csorben,ha mar evecota nem hasznalta vagy nem ellenorizte. 15-masodpetces razassal 5 perc folyamatos eros fenytbizosn. A K myezetharat zseblampa Faraday indukcios eivere epul,es ezzel garauraja azi,hogy sona esm lesz szuksog alke esz csererc.
4.KOINYEZETBARAT ZSEBLAMPA
AZUTOLSO ZSEBLAMPA,AMIRE VALAHA SZUKSEGE LESZ NINCS SZUKSEG ELEMEKRE ES EGOKRE.
5. K ASZULIkINABAN

Nem értem. Ha valaki nem tud magyarul, akkor miért próbálkozik? Persze, ne járassam az arcomat, kínai termékeknél úgyis mindegy.

Ez jo volt! 🙂 Fel is vidultam!