Szombat

Pofozgatom a Debianom, nezegetem a forumokat, es elvagyok. Egy atlagos szombat. Most enni is fogok mar, mert az eddig valahogy kimaradt… Lehet, hogy jobban oda kene figyelnem a taplalkozasra. Egyebkent semmi kulonos. Csak unatkozom, es nem tudom, mihez kezdhetnek. Egy het van hatra a nyari szunetbol, aztan kezdodik a suli. Isten tudja, miert, de mar varom. Legalabb mindig lesz mit csinalni. Nem valo nekem ez a punnyadas!

Ja, igen, a laptopomon lecsereltem az Ubuntut Debianra. Kellett ez nekem. Legalabb amig a menut olyanra takolom, amilyennek akarom, es a kinezetet kipofozom, van mit csinalni. Szakdolgozatot irni baromira nincs kedvem. Most nem izgat a PHP sem. Pillanatnyilag. Aztan lehet, hogy jon egy fejloves, es este fele elkezdek vadul kodolni, igy szokott ez lenni, de most nem. Ehes vagyok. Zabalok egyet.

Helyzetjelentes megvolt, es mar megint free sex, meg Kelemen Anna a keresoben. Ja, igen. Az akvarium kilyukadt, megyek, mert a vodor is megtelik, es azt cserelni kell. Ha nem szervizben lenne a bringam, elmennek valamerre vele. Csak ugy. Bicajozni! Azt olyan regen csinaltam. Nem is mindig tudtam, mert ocsem hasznalta. Jol el is szakadt a fek. Iden nyaron sem volt balaton korut, pedig hogy terveztuk… Nem baj, ha korbe nem is, de almadiig elmehetunk. Meg vissza. Az is jo tura.