Nyilt level

Elkuldtem egy kis levelket Tomcatnek az uzenodobozaban. Tudom, hogy nem valoszinu, hogy valaszolni fog ra, nem is azert kuldtem, viszont megosztom a nagyvilaggal is.

Szervusz, Tomcat, szia Athina!

Tudom, hogy a Gyurcsany irant erzett gyuloleted elvakit, es meg is ertem az esetek tobbsegeben, de te magad is tudod, hogy masfel evvel a valasztasok elott egy kurvara elcseszett gazdasagpolitikaju Medgyesi utan nem sok valasztasa volt. Ha akkor belefog az egyre szuksegesebbe valo megszoritasokba, biztos, hogy a jelenlegi miniszterelnokot Orban Viktornak hivnak! Ez 10000%!

Masfelol tenyleg azt hiszed, hogy az emberek javareszt azert szavaztak gyurcsanyra, mert “hu de jo, megmondta, hogy jol elunk”? A loszart! Voltak ilyenek is, nem vitatom, de a legfontosabb ok: a masik lehetoseg, amit a tobbseg latott: OV! Ezt hivjak protest-szavazasnak a politikaban.

“Nincsen tovabb! Nincsen! […] Majd beledoglottem, hogy ket evig ugy kellett csinalni, mintha kormanyoztunk volna! […] Vagy csinaljuk egyutt, vagy helyettem keressetek mast!” GyF (Balatonoszod)

Tudja Isten, lehet, hogy en is ezt tettem volna a helyeben, es tedd a szivedre a kezed, es oszinten mondd meg: Te nem?

Egyebkent nekem az oszodi beszed abszolut nem hordozott ujdonsagot, tokeletesen tudtam, hogy nincs rendben valami, es meg gyf is mondta, hogy gaz lesz, csak a nep, az isten adta nep nem figyelt ra! Masfelol gyurcsany nem fog lemondani, mert nem erti, miert kellene! Ha ugyanis valaki csak a 25 perces teljes valtozatat ismeri a beszednek, akkor fogalma nincs, mire fel ez a hepajkodas! Tenyleg! Beszeltem olyan emberrel, aki mar csak a 25 perces verziot hallotta, es o sem nagyon tudott mit kezdeni vele!


Leko Gergely
Egy azon turbo-liberalis olvasoid kozul, akik nem Gusztos Peter megszolalasaira verik a f…! (mar bocs a kifejezesert! ;))

UI.: A legjobbakat, es bocs az ekezetek hianyaert!

Velemenyemet vallalom barmikor, barki elott! Ezert is helyeztem Creative Commons licensz ala a levelet! 😉