Fittyerfutty

Blogolok, mert eppen van egy kis idom, es rohadtul nem tudok magammal mit kezdeni, szoval ez van… Valszam ZH-t elkurtam. Nem kicsit, nagyon! Trivialis dolgokra nem jottem ra, szoval errol nem is akarok sokat beszelni.

Mit is mondjak? Fizikabol meg fogok bukni! Ez egyre kevesbe kerdeses, dehat sose voltam belole nagy majer, vagy hogy szoktak ezt mondani. A .NET beadandoval nem tudom, mi lesz, kellene egy bejelentkezo feluletet csinalni a webalkalmazashoz, de mindenhol azt irjak, hogy ne hasznaljunk session-oket, mert az nem jo, es egyebkent is .NET alatt ez igencsak eroforras zabalo dolog, szoval jajj, istenem, meg egyeb! Nesze neked, web2.0! Miert van az, hogy egyes szakertok szerint az ASP.NET fenyevekkel jobb, mint a PHP, de megis egy sima session kezelesbe konnyebben beletorik? Vagy csak en olvastam feluletesen? Na mindegy, tul lepek rajta azzal, hogy microsoft termek, es mint olyan rendelkezik hibakkal. Megmondom, miben nevezheto “jobbnak” az ASP.NET a PHP-nal: abban, hogy siman C# nyelven is tudod programozni, meg ki tudod ra pakolni a dolgokat, mint egy formra. Mondjuk ebben is mar talalkoztam olyan hulyesegekkel, hogy minosegi szerkeszto-programba en ilyet nem raknek, vagy legalabb normalisan letesztelnem, de fogadjuk el a fentebb mar emlitett szakertoknek, hogy bizonyara en vagyok a sult-bolond, es nem olvasok dokumentaciot, es egyebkent is a microsoft penzes termekeket csinal… Ebbe nem is megyek inkabb bele, mert mar olyan sok higfos minosegu penzes termeket lattam, hogy bennem inkabb az ellenkezoje alakult ki, de en csak egy idiota linukszos vagyok, aki meg az eleteben nem csinalt komolyabb fejlesztes, es egyebkent is hogy kepzelem, hogy belepofazok a nagyok dolgaba, es huzzak vissza oda, ahonnan jottem, mert a szakmaisagnak meg a csiraja sincs bennem (LOL)!

Debreczeni irt egy egesz korrekt cikket orbanrol. Megmondom oszinten, engem megnyugtatott. Mar csak egy-ket evet kell kibirni, es ez a seggfej elhuz a balfeneken! Persze mas se jobb (sokkal) de aki azt mondja, hogy “haaaaaa, viktorviktorviktor!!!” az egy csoppet begyoposodott agyu, es semmivel sem jobb annal, aki mas temaban ilyen elvakult.

Na csak nem birtam ki, hogy bele ne keverjem a politikat, pfujj! Undorito komcsi diszno vagyok. Meg meg zsido is. Meg linukszos! Es egyaltalan nem ertem, az emberek miert allnak velem szoba, mert jobban tennem, ha. Ja, semmi, csak kicsit kiborult a bili! Majd egyszer irok rola, ha lesz kedvem. Most nincs.

One Response to Fittyerfutty

  1. gabeck says:

    “Na csak nem birtam ki, hogy bele ne keverjem a politikat, pfujj!” – bizony, olyan vagy, mint a Magyar Nemzet 😀 ott is a “megkeselte, feldarabolta es megsutotte baratnojet” c. cikk vege az, hogy milyen kocsog a kormany 🙂

Comments are closed.