Nyilt level a Kossuth teri tuntetoknek

Nem hinnem, hogy egyaltalan lesz barki illetekes is, aki olvasna, de azert gondoltam leirom a gondolataimat, mert mar idegesito a dolog!

Kedves Kossuth teriek!

Nem tudom, mennyien ertenek egyet azzal, ami szeptember 18-an a Szabadsag teren tortent! Nem tudom, pontosan mi tortent ott, igazabol nem is erdekel! A lenyeg ugyanis nem az, hogy ott mi tortent, hanem az, hogy az atlag ember mit gondol rola. Az atlag ember pedig jelenleg tudhatjatok, kikkel azonosit titeket! Francia terrorista-novendekekkel!
Nincsen sok valasztasotok! Azert nincsen, mert elkurtatok! Nem kicsit! Nagyon! Europaban ilyen boszmeseget tuntetok meg nem csinaltak, mint amit ti csinaltatok. A francia allampolgarsagu terroristak nem tuntetok voltak! Teljesen mindegy, hogy mi a valodi indok, hogy a rendorok tamadtak eloszor, vagy ti, ez lenyegtelen! Nem is erdekel. Azert nem, mert tul feszitettetek a hurt. Egyre kevesebb ember ert veletek egyet, es egyre kevesbe kepesek felfogni, hogy mik is a szandekaitok. Azt mondjatok, addig ott maradtok, amig gyurcsany le nem mond. Maradjatok! Remelem, hideg lesz a tel. A fu kipusztul, a kozelben lakoknak tele lesz veletek a tokuk. Mast elerni ott kint nem tudtok. Nem ez a kuzdelem modja! Legyetek konstruktiv ellenzek! Mutassatok meg, hogy ti jobban tudjatok! Mondjatok meg, szerintetek ki legyen a miniszterelnok! Kezdjetek alairasgyujtesbe a valasztasi torveny, illetve az alkotmany modositasa erdekeben. Ez lenne a modja. Lehet azt mondani, hogy nem mukodne, de ha ezt, a valodi konstruktivitast elvetitek, mi indokolja, hogy a vergozos mindent ellenzo magatartas eredmenyre vezet?

Amiota kint vagytok, kerdesek fogalmazodtak meg bennem. Miert most? Miert nem 4 eve? Ja, a 100 napos program jol jott, az nem szamit, hogy kipakoltak az allamkasszat, akkor valahogy nem kirabolt magyar neprol beszeltek, pedig a szigoruan vesszuk, ez volt a helyzet. Miert nem 8 eve? Ja, hogy az ha egy “nagyformatumu politikus” hazudik pofatlanul a valasztoinak (gyengebbek kedveert: megfigyelesi ugy), es utana bocsanatot sem ker, az elfogadhato? Ha egy Torgyan nevu droiddal vereti szet a videket, az ugyszinten? Termeszetesen igen. Miert nem 12 evvel ezelott? Tudom, akkor meg bent frocsoghetett a parlamentben Csurka. Az jo volt. Meg a rendszervaltasrol is azt hittetek, sikerult.

Kedves  (hadd fogalmazzak igy) honfitarsaim! Egy orszagban elunk! Probaljuk mar meg elviselni egymast! Probaljuk mar meg elfogadni, hogy a politikusok hazudnak! Probaljuk meg elfogadni, hogy ti sem csinalnatok jobban. Mit akartok? A jelenlegi politikai elit tavozasat? Es ki valtana oket? Ti? Na ne rohogtessetek! Es mi a biztositek arra, hogy ti nem hazudnatok? Semmi!

Egy masik kerdes, ami megfogalmazodott bennem, hogy miert ilyen boszme nep a magyar? Miert csak akkor lazadozik, ha megmondjak neki, hogy most lazadozni kell? Miert nem lat a szavak moge? Miert csak akkor jon ra, hogy valaki hazudik, ha az illeto bevallja?

Kedves honfitarsaim! A peticiot olvastam, a szovegevel egyetertek! Az interpretacioval nem! Azt hiszitek, hogy egy megvalasztott miniszterelnok le fog mondani csak azert, mert nehanyan fagyoskodnak a Kossuth teren? Mert ha ezt gondoljatok, nagyon naiv nep vagytok! Ha pedig ennyire naivak vagytok, mar meg is kaptuk a valaszt, miert kerulhetnek hatalomra ugy politikusok, ahogy. Ezt a harcot nem a teren allok fogjak eldonteni! Sot! Azok, akik kint allnak, eppen az ellenkezo hatast erhetik el vele. Nem hisztek nekem, az lehet. Ebben az esetben maradjatok csak kint. Aztan 4 ev mulva majd leirom: en megmondtam!
Kedves tuntetok! Ha valoban meg kivanjatok ismetelni, ami az MTV-nel tortent csak azert, mert az oktober 23-i unnepsegre meltoan fel akarjak kesziteni a teret 56 kulfoldi szemelynek, vegleg leirjatok magatokat. Nem a media csinal beloletek szornyeteget, hanem ti magatok!

Kedves barataim! Menjetek haza!