Nagyfalu

Gabektol kaptam egy megrovast, hogy rapszodikusan frissul a blogom. Majd megprobalok jobban odafigyelni ra!

Voltam tegnap Pesten, es gondoltam, ha mar ott jarok, megnezem a Kossuth teret is. A velemenyem rovid.

Enyhen alsagos dolognak tartom, hogy az agymosas ellen demonstralok agymosassal demonstralnak. Kulonben mi mas lenne az, hogy vegtelenitett szalagon nyomjak a gyurcsany-beszedet, aztan atkoltott nepi, es gyermekdalokkal folyamatosan sulykoljak a nepbe, hogy “a gyurcsany kormany rossz, ertem?” Ez kerlek szepen ugyanaz a hazug media-eszkoz, ami ellen tuntetni tetszik. Akkor most mi van? Ha mas csinalja, rossz, de ha mi csinaljuk, jo? Vagy mi nemes cel erdekeben kuzdunk, es ez legitimalja? Es ha a masikak is ugy gondoljak, hogy nemes a cel, akkor nekik miert nem legitimalja? Ki az a hatalom, aki eldonti, mi a nemes cel, es mi nem az?

Uraim, es holgyeim! Ezt hosszu tavon kiteljesedve fasizmusnak hivjak! A nezopont terrorjanak! Ez az, ami miatt ti szemernyivel sem vagytok jobbak azoknal, akik ellen tuntetesre jartok!

Mar megint jol beszoltam!

6 Responses to Nagyfalu

  1. gabek says:

    ehe, ehe. mit vartal. valamivel taplalni kell a tuzet, de mar nagyon fogy a tuzelo. ugyanez volt az ugynok-botranynal. minel melyebbre sulykoltak, annal inkabb hoborogtek perpillanat, aztan annal hamarabb felejtettek el az emberek. egy ido utan marha unalmas… ez lesz itt is. februarban ki fog emlekezni a beszedre? ki fogja emlegetni? es februarhoz egy evre? kivancsi leszek. meg merem kockaztatni, hogy szerencseje van az mszp-nek (fletonak?), hogy ez most robbant ki, es nem kesobb. meg sok van a kovetkezo valasztasokig…

  2. CsanyiL says:

    Te Gerzson, nem vagy te zsidó?(bocs) Esetelg nincs üldözési mániád? Mer hogy mindenhol fasizmust látsz… Jah, és egyértelműen a kurva annyukat azoknak akik ki mernek menni, és véleményt nyilvánítanak, meg tiltakoznak egy olyan kormány ellen akik tönkre tették az országok ( be is valloták ugye :)).
    És éljenek azok a rendőrök akik szinte mindenkit megvernek, ha rohamoznak, még ha az illető csak fel akar jutni a házához… Ezt hívják úgy hogy fasizmus, vagy kommunizmus. Hogy békés embereket támadnak meg könnygázzal, és lövik ki a szemüket gumilövedékkel, hogy levágják az ember fülét, és hogy öregembereket basz fel a lovasrendőr… jah és hogy egy emberre 5 rendőr ugrik. Igen Sonka… Ez a TE baloldali országot, amit jónak látsz és amivel egyet értesz. Ráadásul az igazi tetteseket el sem fogták. Igen, Ez Gyurcsányország! És a “demokrácia”

    http://index.hu/politika/belfold/kruchina9027/

    Ajánlom a videókat 🙂
    Azt mondta vmelyik fasz, hogy a rendőrök mindent megtettek azért, hogy a város lakói biztonságba legyenek. Akkorf miért nem csalták zsákutcába a bujtogatókat, és miértnem fegyverezték le őket ott? Miért kell százezres tömegbe hajszolni őket, és miért kell ZŰRZAVART okozni….? nah te nagy gyurcsányista ezt mond meg nekem…

  3. gerzsonka says:

    Te CsanyiL! Nem vagy te naci (mar bocs) veletlenul, mert mindenhol zsidokat latsz, ha valaki veled nem ert egyet?

    A tiltakozassal nincs gond! Azok, akik 23-an feldultak a varost, koztorvenyes bunozok!

    A rendorok tulkapasai bizony rossz dolgok, de ha en pesti lennek, ugyan nem mentem volna az utcara ilyen helyzetben, ami akkor volt!

    Az MTV-t 143 gyakornok vedte! 113 konnyebben, vagy sulyosabban, de megserult! Ezek utan meglatjak a tomegben azt, aki kovel dobalta oket, es jogilag nem tehetnek ellene semmit. Neked nem lenne felbaszva az agyad?

    Fogd fel vegre a te kicsi szuk agyacskadba (tudom, nehez lesz) a zavargasok feloszlatasahoz az eg egy adta vilagon SEMMI KOZE gyurcsanynak!

    Regi vicc: az embernek meg kell hazasodnia, mert van egy csomo dolog, amiert egyszeruen nem lehet a kormanyt hibaztatni!

    Te aztan rendvedelmi szakember vagy. Szvsz menj el az ORFK-hoz, es tanitsd meg oket, hogyan kell egy tobb ezres tomeget zsakutcaba csalni! Orommel fogadnak majd, es egy ev mulva a CsanyiL modszert bevezetik a rendorakademian, minden rendor, es minden bekes tunteto egy imaban fog megemlekezni a nevedrol, es szobrot emelnek neked a Kossuth teren!

    Kar, hogy nem latsz a szemellenzodtol! Visszautasitom azt a vadat, hogy gyurcsanyista lennek! Sertesnek vennem, de megnyugszom, mivel tudom, hogy csak egy orban viktor altal elhulyitett fasz gondolhatja, hogy ha valaki vikikiralyt nem szereti, akkor “mingya gyurcsanyista

  4. linyvetta says:

    Te hol élsz CsanyiLkám, mert szerintem egy másik világban.
    Igazán jól sikerült az agymosásod, büszke lehet rá, aki csinálta, jó munkát végzett.

    Személy szerint nem vagyok a vélemény nyilvánítás nyilvános formái ellen. Viszont az, ami a Kossuth téren ment, már túl volt ezen. Az emberek kimentek sátorozni,sz*rni a parlament mellé és szemétdombot csinálni az ország egyik főteréből. Aztán meg nem voltak hajlandók még egy órára se ott hagyni a terepet, hogy át lehessen vizsgálni van-e (és persze volt is) nem odaillő dolog.

    Ezek után jön a “békés tömeg” (copyright by Fidesz), aki kocsikat gyújt, utcaköveket dobál, ész nélkül ordibál (ÁVH-zik), meg tör zúz (BKV buszokat és tankot köt el). Hát igen! Én mondjuk megértem, hogy kicsit felment a pumpa a rendőrökben is. (Pláne, hogy még élénkent éltek bennük ennek a “békés tömegnek” az MTV székház elleni ostromakor történtek.)

    Aki nem volt ott, az nem sérült meg. Én meg azt mondom, hogy azt a szülőt is fel kéne jelenteni, aki egy ilyen feszült helyzetben kiviszi a gyerekét tüntetni.

  5. CsanyiL says:

    Hát nincs köze gyurcsánynak hozzá? Ellene tüntetnek. ha lemondana, akkor tuti béke lenne. engem nem zavarna(nagon9 ha az mszp vezetne, csak ne ez a fasz legyen az elnök.

    Jah, és ha a tömeg ávh-zik,m eg köveket dobál az cask azért van h megvédje magát (itt az mtvs ügyre nem értődik ez). de itt a redőrök kezdték, azzal hogy már hajnalban kizavarták azokat akik a megállapodás szerinti helyen voltak.

  6. linyvetta says:

    Nem azokat zavarták ki, akik a helyükön voltak, hanem azokat, akik nem hagyták hogy átkutassák a területet? (Vagy a HírTV-n mást mondtak. Bocsi, de én az m1-ről tájékozódtam, nem nagyon tudom a jobb oldal hogyan állította be.)

    Amúgy nem lenne béke, ha GyF lemondana, mert egyrészt OVi nagyon ragaszkodik a hatalomhoz és tuti találna megint valami olyat, ami megint nem tetszik neki és ami miatt újra utcára hívhatja a népet. (Az utcai politizálás nagyon megy neki, ha már a parlamentbe olyan ritkán megy, de legalább a fizetését megkapja érte.) Neki nagyon messze van az a 4 év múlvai választás, nem bírná ha addig ellenzékben kéne maradni. Másrészt azok, akik nem hagyták el a terepet egy iszonyatos fejetlen szélsőség. (Akinek most jogalapot adott OVi a kijelentéseivel arra, hogy hőzöngjenek, meg randalírozzanak.) Az igazság pedig az, hogy ez a tömeg (aki nem tett eleget a megállapodásnak) az állítólagos vezetőit (értsd a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, vagy hogy a fenébe hívák az önjelölt alkotmányozó szervezetet) is kifütyülte, meg le hazaárulózta aznap, amikor megkérték a mikrofonba őket, hogy egy órára hagyják el a teret, aztán meg jöjjenek vissza. Tehát ez a fanatizált tömeg már irányíthatatlan. Te komolyan azt gondolod, hogy egy ember leváltásával hazamennek és leülnek a seggükre??? Kötve hiszem. Ők most jogosnak érzik a forradalmat (pedig nincs elnyomás) és addig nem mennek haza, amíg az ő szélsőségeinek megfelelő kormány nem alakul. Az meg nem fog mostanában megtörténni. Úgyhogy az “utcaiharc” marad.

Comments are closed.