Kuruc.info

Ne mondja ram senki, hogy egyoldaluan gondolkodom, en probaltam olvasni a kuruc.info-t, hogy megertsem az O erveiket is, de az a rettenetes nagy baj, hogy a mondanivalo elveszik a vad kripto-kommunistazasban!

Ez az alpari stilus egyebkent ugyanazt a betegseget mutatja, mint ami az indexnel is tapasztalhato, nevezetesen, hogy ott sem kepesek egy jegyzetet leirni bazdmegolas nelkul!

Az internet fejlodesevel mar mindenki tollat ragadhat, es elmondhatja a velemenyet, es mindekozben elfelejtik azt, amiert meg a 80-as evekben kirugtak az embert egy ujsagtol (meg legenyhebb esetben is). Nem, mielott a verjobbosok felhordulnek, hogy azert mert politikai uldozottek voltak, nem ezert! A 80-as evekben mar abszolut nem a velemeny masmilyensege jelentett gondot. Akkor is egyre tobben irhattak le barmit! Csak akkor mar kezdtek megerteni, ahogy kozeledett a szabadsag, hogy a velemeny szabadsaga nem egyenlo azzal, hogy bizonyos stilus ala leereszkedunk. Ezt mara megint elfelejtettek, es szolasszabadsag cimszava alatt olyan cikkeket irnak, amire joerzesu, fuggetlen sajtot szereto, kimuvelt ember lehanyja a monitort.
Csak egy pelda. Meszaros Tamasrol ket oldalas cikkben emlekeznek meg, hogy a 70-es evekben lopott, es jajj de rossz, mert egy ilyen ember itel meg masokat! Ha valoban hiteles medium kivanna lenni, emellett legalabb arrol is megemlekezne, hogy Pozsgai Imre beszelt a Kossuth teren a hazugsag megfekezeserol. Ez nem enyhen alsagos, ezt ugy hivjak, pofatlan kettos merce! Ezert nem lehet a kuruc.info semmikeppen hiteles medium! Azert, mert olyan stilusa van a cikkeinek, hogy ha arrol irnanak, hogy az ovoneni leszidta oket, mert csokit loptak, akkor bizonyara azert van, mert az ovoneni komcsi, es egyebkent is 3/3-as ugynok volt, es ez legitimalja az o csoki lopasukat!

Emberek! Nem veszitek eszre, hogy EZERT nem gyozhettek?! Nem a mondanivalo a gond, hanem a stilus! Amig ezt nem ertitek meg, addig tarsadalmi elfogadottsagra ne is szamitsatok! Addig csak fasisztak lesztek a kozvelemeny szemeben, ami lehet, hogy tevedes, de eppen ti tehettek rola!

2 Responses to Kuruc.info

  1. Tóth Judit says:

    Remélem, hogy soha többé nem lesz szerencsém kinyitni ezt a förmedvényes Blog-ot … csupán a hányinger miatt!

  2. gerzsonka says:

    Ezt a kommentet most talaltam a SPAM-szuron fennakadva. Azonnal engedelyeztem is, mert lathato a “nemzeti erzelmuek” kompromisszum-keptelensege, es mas-velemeny-elutasitasa!

    Kedves Toth Judit! Hat ezert nem gyozhettek! Amig keptelenek lesztek legalabb meghallgatni a masik oldal velemenyet, addig a miniszterelnokot az mszp adja! Tessek belenyugodni! Es remelem, jo melyre sullyedsz szegyenedben!

Comments are closed.