Csocselek

Csak nem tanultak az MTV elleni ostromból! Remelem is, hogy a Heti Hetesben nyihogva fognak rohogni rajtuk! Ez nem tuntetes, ez csak a balhe kedveert van. Tuntetni valami mellett lehet. Maig nem tudom, ez a csocselek mit akar. Csak azt, hogy mit nem!

Hat gratulalok hozza!

10 Responses to Csocselek

  1. CsanyiL says:

    Apám kint volt(FIDESZ naggyűlésen). Azt mondta, hogy a rendőrök szándékosan “keverték össze a 2 tábort, (Fidesz és Kossuth “brigádok”) és aztán ott elszabadult a pokol. az idióta fasz lovasrendőrök fellőktek egy öregembert(!!!) majdnem levágták egy fiatal füét, és “talpas társaik” mindenkit elkaptak akit tudtak. Az indexen néztünk még koliba olyan vidit, hogy a gyerek csak a házába akart bemenni, de a rendőrök elkapták és agyonverték. “ÁVH, ÁVH, ÁVH…!” Kiabálta a tömeg… nem is ok nélkül. Megjegyzem gyerekek is voltak… Mellesleg látszik, hogy nem, balházókat kaptak el… Sehol egy skin… Pedig ők keverték a balhét. Elkúrták ezt is… nem kicsit nagyon. Helyedbe elhalgatnék, és mennék vissza programozni nem iylenekkel múlatni az időt, mer látom hülye vagy hozzá. neked csak az van amit a ferék meg a buzipajtásaik megmondanak. kijön a hangfelvétel, és mi van? feri a becületesség, mer bevallota. (szerinte) lófaszt… akkor miértnem mondta el mindenkinek? nem cak a csürhélyének??! Akkor tuti népszerű lett volna, mer végre vki nem hazudik, és valszeg nyugodt 50. évforduló lett volna.

  2. CsanyiL says:

    Mellesleg a rendőrök kordonokkal elválaszhatták volna a 2 tábort… de úgy látszik terveik voltak…

  3. gerzsonka says:

    1. A rendorok az Alkotmany utcabol szoritottak ki a zavargokat.
    2. A zavargasok resztvevoi dontottek ugy, hogy remelve, hogy a fideszesekkel osszekeveredve nem bantjak oket, az Astoria fele indulnak el.
    3. A rendorok nem nyomultak, amig a fidesz gyules veget nem ert.
    4. Telefonon tajekoztattak a gyulekezoket, akik kozul senkinek nem volt annyi esze, hogy legalabb a mikrofonba bemondja, hogy “sorry, folytatjuk a musort, de szolni szeretnenk, hogy a randalirozok erre tartanak rendorokkel, es konygaz-granattal”. Ez olyan sokba kerult volna?
    5. Aki ilyen idoszakban politikai gyulesekre megy, az vagy felelos onmaga sorsaert, vagy hulye! A Kossuth teri brigadok az utobbiba tartoznak, de nehogy mar a gyurcsany legyen a felelos azert is, hogy par seggfej fidesz tuntetesre megy, amikor tudja, hogy barmikor eszkallalodhat a helyzet, es konnygazt kaphat! A nemzetbiztonsagiak is felhivtak erre a figyelmet, ezek utan edesapadnak tudnia kellett volna, hogy milyen kockazatot vallal!
    6. Mi hihetobb? a) A rendorok direkt tereltek arrafele a tomeget, es igy jol odacsaphattak nehany kepviselonek, revesz mariuszt is azert utottek le, mert ugy indultak el otthonrol, hogy ‘jajj de jo, ma megverem!’ b) A csocselek a megtorlas elkerulesenek remenyeben egy bejelentett tuntetes fele vette az iranyt, csak a szamitasuk nem jott be!
    7. Budapesten egyre tobb embernek tele van a fasza ezekkel a “tuntetokkel”, es egyre tobben kivanjak orban viktor tavozasat is. Most meg lehet, hogy nem hisztek nekem, mert a vakhit olyan eros, de higyjetek el nekem: ha igy folytatodik a kozelet militarizalodasa, gyurcsany (vagy az aktualis mszp ember) 2010-ben is miniszterelnok lesz!

    8. Hozzaszolasodbol latszik, hogy mennyire egyoldaluan csak a (Rem)HirTV-bol tajekozodsz. Abbol a TV-bol, ahol az egyetlen jelenleginel hatasosabb modszer talan csak az lenne, ha csigavonal keringene a kepernyon, es beszelne egy gepies hang: “Utalom gyurcsany ferencet! Szeretem orban viktort.” Mar bocs, de a Hirtv nem egyszer leirta magat fuggetlen tajekoztatas teren, es megmutatta, mekkora agymoso medium, csak mivel feltetlen hive vagy, ezt nem veszed eszre! Neo is epet hanyt, amikor rajott, hogy a matrix nem valosag, te is ezert vedelmezet az agymosok velemenyet! Ha leleplezodnenek, te sem birnad elviselni!

  4. gerzsonka says:

    miértnem mondta el mindenkinek? nem cak a csürhélyének??! Akkor tuti népszerű lett volna
    A jelenlegi zavargasok NEM a hangfelvetel miatt vannak! A jelenlegi zavargasok az 1990-es BEKES rendszervaltasnak az eredmenyei! A jelenlegi zavargasok azert vannak, mert azok a buzi Horn Gyulaek fegyvertelen rendszervaltast csinaltak, es igy 16 even keresztul meg tovabb erlelodhetett a feszultseg. Ez van azert, mert nem csinaltunk ugy, mint Bosznia, Szerbia, Horvatorszag, es nem lottuk le egymast a 90-es evek elejen.

    Az elkuros beszed csak hab a tortan, es ha nem lennel funkcionalis analfabeta, es az egesz 25 percet meghallgatnad, akkor tudnad, hogy miert jott ki fleto az elkuros beszedbol jobban, mint ahogy bement!

  5. CsanyiL says:

    Hajduk már, ha a rendőrök akarták volna simán elválasztották volna a 2 tábort. de a rendőrök nyilván nem akarták ezt, és mindenkit meg akartak verni az utcán.

  6. linyvetta says:

    Na látod ez az üldözési mánia!
    Hallgattam az élő közvetítéseket az oszlatásról. Félelmetes volt már csak hallani is. De a közvetítés alatt a riporterek többször is mondták, hogy: “és még egy figyelmeztetés arra, hogy oszoljanak, nem engedélyezett tüntetésen vannak”. A válasz a tömeg egymásnak feszülése volt. Nem mentek sehova, harcolni akartak.
    Az oszlatás csak a felszólítások után kezdődött meg.
    Amikor pedig elérték a Fidesz gyűlést én úgy emlékszem a rendőrök megálltak. Várták a nagygyűlés végét. (Persze ott egyik Fideszes főmuftinak se jutott eszébe, hogy ugyan már figyelmeztesse, relatíve megmentse híveit az atrocitásoktól.) A randalírozók pedig csak azért mentek oda a nagygyűlésre (mert lett volna lehetőségük másfelé kanyarodni), mert támogatást vártak az Astoriánál gyülekező tömegtől. Ez pedig szerintem már minősít, hogy egy ilyen szélsőség úgy érzi támogatást várhat a fideszesektől.

    Amúgy, ha valaki igazán komolyan gondolja, hogy nem akar randalírozni és nem megy a rendőrök közelébe (még csak azért se, hogy beszéljen velük), akkor nem sérül meg. Volt idő elmenni, de néhányan úgy gondolták, hogy szembe szállnak. Biztos voltak túlkapások. Az ember, ha indulatos csinál olyat, amit nyugalmi helyzetben meggondolva eszébe sem jutna. Viszont kérdem én (ha már ennyire belementünk a rendőri túlkapásokba): Mi számít a tüntetőknél túlkapásnak?? A közjavak elkötése, felgyújtása? Az utcakövek felszedése? A tank elkötése? A rendőrök hergelése? Úgy érzem a jobboldal szerint ezek nem számítanak túlkapásnak. Akkor mi? Miért csak a rendőröket hibáztatjuk?? Valami biztos elindította a rendőrökben is a brutalitást. Ok nélkül nem történt volna meg.

  7. gerzsonka says:

    Hajduk már
    Hejesirass RULZ! Ezt ugy irjak, hagyjuk. Egyebkent tipikus agymosott hozzaallas. Ha kozelit a vert helyzethez, akkor mingyart szol, hogy “jajj, hagyjuk, ez nem is annyira erdekes…” NEM! NEM HAGYJUK!!!

    Ha tudod, hogy milyen modszerrel lehet teljes biztonsaggal szetvalasztani ketto tobbezer fos tomeget, akkor ird le! Ha nem tudod, akkor kerlek ne irkalj hulyesegeket! Rendvedelmi tananyag belinkelese is megfelel!

    Kis szakerto!

  8. linyvetta says:

    Ez az, amit már nem tudok mire vélni??
    Miért nem a hivatalos utat használják az emberek? A rendvédelmi szervekhez alig érkezett bejelentés túlkapásokról, viszont a Fideszhez több száz!
    Hogy is van ez?
    Nekem ebből az jön le, hogy a mindenható PÁRT majd elintézi.:-)) Legyen újra egypárt rendszer? Mert csak abban lehet megbízni? A demokratikus intézményeinkben már nem?

    http://www.origo.hu/itthon/20061029tobb.html

    Amúgy még ide kívánkozik egy ma reggel olvasott jegyzet, ami nagyon tetszett. Minden szavával egyet tudok érteni.

    Ellenforradalom és szabadságharc, 2006
    http://index.hu/velemeny/jegyzet/ellenf2006/

  9. CsanyiL says:

    linyvetta, én nem azt mondom h éljenek akik gyújtogattak. Igen, őket anyon kell vrni… de ne legyen má olyan nyomorult az a köcsög rendőr, h nem tudja megoldani a 2 tábor szétválasztását… persze erre jön az h miért kellet oda csináli a fidesz naggyűlést… Azé vannak a rendőrségben okos arcok, h az ilyen helyzetekre megtalálják a megoldásokat… oda vezető út biztosítása stb… ha nem kapcsolom ki a vasalóm akkor se nézem végig ahogy leég a ház… teszek ellene vmit…

  10. gerzsonka says:

    Amikor a tomeg fennhangon skandalta az “Astoria! Astoria!” rigmust, egyertelmu volt, hogy a fidesz taborral kivannak egybeolvadni!

    A rendorseg nem inditott tamadast, amig nem valt szuksegesse!

    Haromszori felszolitasra aki nem hagyja el azt az utcat, ahol ilyen gaz van, az maga tehet rola!

    Pont.

Comments are closed.