Brigantik

Nos az a helyzet, hogy meg Tomcat blogjan is megjelent a levrovban, hogy a brigantik szant szandekkal mentek az Astoriahoz. Kivancsi vagyok, verjobbos CsanyiL elvtars mit mond most. Furcsamod hallgat. Na mindegy!

Szoval egyszeruen a “nemzeti erzelmuek*” funkcionalis analfabetak. Nem fogjak fel, hogy mi a gond az Arpad-savos zaszloval, mert a szadesz-fobiajuk mar betegesnek mondhato. Meg sem hallgatjak az erveket, ha valaki kiejti, hogy az Arpad-savos zaszlot nem kene, akkor jon a menetrend-szeru zsidozas, mert aki veluk nem ert egyet, az zsido, meg kommenista, meg a jo eg tudja, meg micsoda… Ezt leginkabb egy szoval tudnam leirni: szanalmas!

Az a helyzet, hogy az elmult idoszakban Tomcatben is csalodnom kellett. Abban a Tomcatben, akirol tobbszor kifejtettem itt, hogy rendkivul intelligensnek tartom egyebkent, es sok dologban egyet ertek vele. Sajnalom, hogy fent emlitett fobiaja immaron ot is elvakitja, es keptelenne valt objektiven szemlelni a dolgokat.

Nem! Meg mielott jonne a frocsoges! En sem egeszen biztos, hogy jol latom a helyzetet! Sot! Biztos, hogy nem! Azonban ha olyan informacio kerul a birtokomba, ami atgondolasra kesztet bizonyos esetekben, akkor asszimilalom azt a tudast, es esetenkent megvaltoztatom a velemenyemet – egy kicsit. Teszem ezt ugy, hogy egyesekkel ellentetben nem koponyegforgatast vegzek, mindossze az uj helyzethez alkalmazkodva atertekelem bizonyos gondolataimat.

Palyazat: Egyetlen irasos, vagy hangos, vagy BARMILYEN dokumentumra lenne szuksegem, ahol orban viktor elnok ur szajabol elhangzik BARMILYEN jellegu bocsanatkeres! Ez lehet egy levert pohar miatt is, tokmindegy! Draga jo nepvezerunk ugyanis tudtommal meg soha az eletben nem kert bocsanatot annak ellenere, hogy millionyi embert megsertett mar! Nem kicsit! Nagyon!

5 Responses to Brigantik

  1. gerzsonka says:

    * nemzeti erzelmu: Jelen bejegyzesben a szovegkornyezetnek megfeleloen: veres-szaju, mas velemenyet elvbol leszaro, zaszlo lobogtato bunko!

  2. CsanyiL says:

    vagyok en, csk mostanság nem jártam erre 🙂 a kérdéses levelet nem olvastam, de ha igaz, hat igy jartam. tévedtem bevallom. de még mindíg nem értem, akkor a rendőrök miért nem választották el őket…

  3. gerzsonka says:

    Mert nem tudtak? A radiozasbol egyertelmuen ugy tunik, hogy probaltak!

  4. gabek says:

    jeee, megy az osztas, be is szallok gyorsan 🙂

    elmult nehany posthoz: az orszagunknak ki kene mar noni az ovodas korbol. politikailag. ra kene mar jonni, hogy az elveket nem lehet megenni. a magyar zaszlot se. (arpad savosat plane nem, probaltam :)). az elvektol a GDP se no. el kene felejteni kommenistazast/zsidozast/fasisztazast/egyebezest (kinek-kinek megfelelo alahuzando) es vegre azt NEZNI (latni is!) hogy ki, mit CSINAL. nem mit MOND, hanem CSINAL. mindket oldalon! (mindharom, mindsok…) aztan a konzekvencia levonasa utan elmenni szavazni.

    amugy meg szerintem:
    http://www.mkkp.hu/kismagyar.jpg

    🙂

  5. gerzsonka says:

    😀 Tetszik a kep!

Comments are closed.