JToth kukac hazankert pont com

Nyílt levél, mert már annyira belejöttem! 🙂 Válasz a kuruc.info-ról szóló postban megjelent, eredetileg valamiért SPAM-ként azonosított hozzászólásra.

Igen tisztelt Tóth Judit!

Megtaláltam a hozzászólását a SPAM-szűrő motorra fennakadva. Esküszöm, fogalmam sincs, miért nem jelent meg, ezt azonban orvosoltam, hozzászólása immáron olvasható a blogomon!

Egyúttal szeretném megköszönni, hogy minősíthetetlen stílusával segít megértetni az olvasóimmal,  hogy milyen mély probléma a magukat hazafinak nevező kompromisszum-képtelen nemzet-romboló emberek ámokfutása a médiában, és a közéletben! Nem mellesleg szívesen megérteném, miért  képtelen másik emberek véleményét – ha nem is elfogadni, de legalább – meghallgatni!

Csak a blogomban már megjelent szófordulattal élhetek: “Kedves honfitársaim! EZÉRT nem győzhettek!

10 Responses to JToth kukac hazankert pont com

  1. Tóth Judit says:

    Válaszom GerzSonkának!

    Mutasd meg mit írsz, megmondom ki vagy!… Már azt hittem megfeledkezett rólam! Írja, hogy “minősíthetetlen a stílusom”? Ejnye már… Hát ez igazán rosszul esik egy blogista kollégától, majd megpróbálom valahogy kiheverni a dolgot, és javítani “a stíluson”, már csak azért is, hogy még Kanadában se nézzek ki holmi “kompromisszum-képtelen nemzet-romboló hazafinak”!

    Ennek ellenére, én továbbra is ragaszkodom a véleményemhez, az Ön Blog-ját illetően. Mert ugye kompromisszum ide vagy oda, remélhetőleg a jó ízlés még nem halt ki teljesen! Vagy talán igen és helyette megjött az árokszéli stílus? Már minden mindegy? Szabad, és megengedett, ahogy 1919-ben divatba hozta a Lukács-iskola? Ó drága liberalizmus! Mit ért Ön “kompromisszum” alatt? Azt, hogy oda már az égvilágon minden belefér? A magyar nyelv pedig, úgylátszik ma már nem fontos, mert úgyis halálra ítélték a nemzettel együtt! A jó ízlés meg nem kell senkinek, mert ugye szabadság van!

    Téved! A mai hazai problémát nem “a magukat hazafinak nevezõ kompromisszum-képtelen nemzet-romboló emberek ámokfutása” okozza, hanem a média és közélet felett uralkodó nemzet-romboló idegenek országhódítása! Nem tudom, hogy ma Magyarországon hol lenne sűrgősen szükség kompromisszumra? A politkában, a gazdasági életben, a hamisított történelemben? HOL?

    De teljesen igaza van!… “A stílus maga az ember”, amit a Blog-ja remekül tükröz! Szomorú, de világjelenség: nemcsak a környezetben, a levegőben tapasztaljuk a szennyeződést, hanem az írásokban, a művészetben, a családi életben, a politikában és általában MINDENÜTT… Kompromisszumos mocsok és szenny mindenfelé!
    Üdvözlettel:
    Tóth Judit
    /Hazánkért/

  2. gerzsonka says:

    Remélem, hogy soha többé nem lesz szerencsém kinyitni ezt a förmedvényes Blog-ot … csupán a hányinger miatt!

    Ezt ertettem minosithetetlen stilus alatt! Ez a megnyilvanulas a Kuruc.info-rol szolo bejegyzesben talaltam. Mirol is szolt ez a bejegyzes? Alpari stilus, beteges kommunista-fobia, satobbi. NEM a temavalasztas zavart, hanem a kettos merce, es hogy csak a baloldalhoz kotheto szemelyisegeket ocsaroljak folyamatosan! Szemely szerint magasrol teszek ra, hogy jajj, most Meszaros Tamasnak de rossz lesz, mert leszoltak a weboldalon, mert nem errol van szo! Mindossze megjegyeztem, hogy erdekes, hogy mikozben olyan embereket, akik 30 evvel ezelott elkovettek valami oltari nagy baromsagot hevesen kommunistaznak, de akik 10 evvel ezelott meg enyhen valoban kommunistanak voltak mondhatoak, am azota megtertek a magassagos orban viktorhoz, azokrol egy szo sem esik!

    Az a nagy baj, hogy minden bizonnyal a blog tobbi reszet el sem olvasta! Ha olvasta volna, tudna, hogy nem vagyok feltetlen gyurcsany hivo. Igazabol mindegyik politikust leszarom magasrol, egyetlen ember van, akit egy hulladeknak tartok a magyar politikaban: orban viktor, mert egy patkany! Am gondolom ha igaz az, amit a magyar.wordpress.com blogban vall eszmekent(ti. partallastol fuggetlenul Magyar), akkor ezt On is megerti!

    Nem tudom ertelmezni, mit ert a reszemrol gyakorolt utszeli stilus alatt, de ha megjeloli ezeket, korrigalom.

    Velemenyem van! Ez pedig nem a nemzetellenes magatartas, hanem a masok velemenyenek, es erzeseinek tiszteletben tartasa! Miert baj az, hogy megjegyzem, hogy az Arpad-savos zaszlok rossz erzest keltenek egyes emberekben, mert az edes szuleit, vagy ot magat elegge hasonlo zaszlo ala felsorakozott emberek terrorizaltak? Soha egy szoval nem mondtam, hogy be kell tiltani, csak azt mondtam, kicsit jobban at kene gondolni, hogy CSAK azt hasznaljuk-e nemzeti erzelmunk kifejezesere, vagy megjelenitjuk a tobbi tortenelmi zaszlot is, jelezven, hogy nem Szalasi hungaristaihoz, hanem az osi magyar eszmekhez vagyunk kozelebb.

    Szivesen vennem a kommentjeit a postjaimnal, mert soha nem voltam a masik velemeny ellen! Sot! Kifejezetten orulok, ha valaki felhivja a figyelmemet, ha hulyeseget irok, erre azonban sajnos az esetek tobbsegeben nincs precedens. Ha megis, akkor azt olyan modon teszik, amitol ertelmes embernek felfordul a gyomra!

    Kis orom, hogy egyik rendszeres olvasom CsanyiL egy kis kihagyas utan nezetein nem sokat valtoztatva, stilusan viszont eroteljesen pallerozva tert vissza. Tovabbra sem ertek egyet vele, de mar CSAK nem ertek egyet vele, es ez jo! Ez a velemeny-nyilvanitas szabadsaga!
    Nem tudom, milyen csatornakon tajekozodik a magyarorszagi tortenesekrol, de javasolni tudom, ne csak a (Rem)HirTV legyen az elsodleges forrasa! Az ugyanis (teszem hozza: sajnos) az agymosas egy mintapeldanya!

    Athina egyik megjegyzesevel zarnam mondandomat:
    Hogy egy rendszer mennyire demokratikus, vagy diktatórikus, azt nem azok tudják megmondani, akik haszonélvezői, fenntartói, épitői, vagy azzal egyetértenek. Azt csakis azok tudják megmondani, akik az adott rendszerrel szemben kritikát fogalmaznak meg. Ugyanis a rendszerrel szembeni kritikára adott (a rendszertől jövő) válaszból derül ki mindez. Mindig.
    Ha a kulonvelemenytol elhanyja magat, soha nem lesz kepes meglatni a valos helyzetet, es nem lesz kepes tisztelni azokat az embereket, akik nem ugy gondolkodnak, mint On!

  3. gabek says:

    Nemtom mibajod GerZson, az hogy mar polgarok is hozzaszolnak a blogodhoz? ejnye, ezt ertekelned kene! 😀

    raneztem a Kedves Holgy blogjara. Azt hiszem a kep mindent elmond a stilusrol, meg a tobbirol (magyar zaszloval keszulnek betorni egy ablakot). Van kerdes? 🙂

  4. Tóth Judit says:

    Tisztelt “kompromisszisták”!
    Látom, már kívülről is megérkezett a segítség, hogy ennek a kanadai “analfabétának” megválaszoljanak? Meglehetősen elkalandoztatok a témától: összehordtatok hetet-havat Szálasitól kezdve Gyurcsányig, Orbánig mindent és mindenkit! Ha már felsorolunk neveket, akkor engedtessék meg idebiggyeszteni a mocskos tollú ficfaköltő Faludi Györgyöt és a szőrösképű new yorki haverját, a kábítószeres Alan Ginsburget, meg persze a többi ifjúság-rontó ügynököt. Ezek a díszpolgárok jutottak az eszembe, amikor megláttam a Blog-címet!…

    Valóban nem olvastam bele a Blog tartalmába, nekem elég volt megpillantani a Blog-címet, a többi már nem érdekelt. Nem tudom, a szerkesztő kiket akar az ilyen című Blog-jával meghódítani esetleg elijeszteni, (netán provokálni vagy lejáratni), de a szűrő úgylátszik jól működik! Szavakkal nagyon sok minden lehetséges: de a cím általában sejteti a tartalmat. Nem véleményekről van szó, hanem a STÍLUSRÓL! Rögtön a lap tetején szembeütköző alcím, ami leírja a lap tartalmát! Csak így tovább gyerekek, hajrá a kompromisszumos útakon. Méltók vagytok az Új Világrendhez! –tj

  5. gerzsonka says:

    Ahh! Mindent ertek! A fejlec lehet, hogy tetszik, nem tetszik, igazabol nem erdekel, ha valaki elborzad tole… Mar azt hittem, politikai velemenyem hozta ki ezt a reakciot.

    Valasz: A blogot magamnak irom! Sem idevonzani, sem elijeszteni nem akarok senkit! Olvasni nem kotelezo! Az oldalsavban ott van: Anyazni lehet, ugysem veszem komolyan!

    Ennyi!

  6. gerzsonka says:

    Egyik haverom mondta annak idejen, amikor egy skinhead-ekkel tele tomott tarsasagba builizni a LENIN polomat vettem fel, hogy polgar-pukkaszto vagyok… Lehet, hogy van benne valami!

  7. gabek says:

    nekedis van lenin polod? 😀 baze, lehet kommunistak vagyunk? vagymi? 😀 😀 😀

  8. gabek says:

    nekedis van lenin polod? 😀 baze, lehet kommunistak vagyunk? vagymi? 😀 😀 😀

    a holgynek nyilvanvaloan a “szellemi maszturbacio” kifejezessel akadt problemaja. egy polgar nem mond ilyet. sokat kell meg tanulnod GerzSon! 😀

  9. gabek says:

    jaj várjál! elkanyarodtam a támatól! lássuk csak:

    “[…] hogy ennek a kanadai “analfabétának” megválaszoljanak?” – nem mi mondtuk. de végül is? 🙂 Kanadában mégse olyan jó? Vagy akkora magyarnak tetszik lenni, hogy szívén viseli az ifjúság sorsát, akiket megfertőztek a csúnya eszmék? Deszép!

    “a mocskos tollú ficfaköltő Faludi Györgyöt és a szőrösképű new yorki haverját, a kábítószeres Alan Ginsburget, meg persze a többi ifjúság-rontó ügynököt.” – hogy is volt az a dolog a stílussal? persze én nem vagyok polgár, nem tudhatom.

    “Nem véleményekről van szó, hanem a STÍLUSRÓL!” – ja igen, itt volt. Btw azt hiszem elsősorban a stílus hatott rám, mikor hallgattam a szivemre, és nem szavaztam a fideszre 😀

    “Csak így tovább gyerekek, hajrá a kompromisszumos útakon.” – Aha. Mondjuk a jobboldaltól sokmindent tanultunk már. Kompromisszumkészséget nem. Azt egységesen elítélik. AZ ilyen hülye találmány, meg lehet vele egyezni másokkal, meg ilyenek. Jujjj!

  10. gerzsonka says:

    Ehh! Ez nekem magas! En nem vagyok jo polgar. Pallerozatlan a stilusom, hulyesegeket beszelek, es meg szellemileg maszturbalok is… En mar csak ilyen vagyok… Lehet utalni!

Comments are closed.