HOAX – Arpad savos zaszlo!

Ezuton uzenem minden kedves ismerosomnek, hogy aki az ezzel kapcsolatos levelet elkuldi nekem, egy eletre letiltom, es soha tobbet nem olvasom el a leveleit! Nem kell bedolni minden szarnak! Inkabb adjatok meg a banki adataitokat, ha mar ilyen ostobak vagytok! (Kicsit bennem van a para, hogy a (Rem)HirTV holnap szalag-cimen hozza, hogy a kormany be akarja tiltani az Arpad-savos zaszlot, de eddigi tevekenyseguket, es szakmai objektivitasukat ismerve nem lennek meglepodve sajnos!)

En ugy erzem, hogy ha barki lekomcsizza a bal oldalt, az siman lenacizhatja a Fideszt, mert a jelenlegi felallasban a bal oldalnak kevesebb koze van a kommunizmushoz, mint a Fidesznek a nacizmushoz.
Forras: HoaxKabel – sarkany hozzaszolasa

Egy masik olvasni valo, amit ajanlok minden “ver-jobbosnak“, aki keptelen megerteni, az un. “komcsik” miert gyulolik az un. “nacikat“! Ezzel a nezet-rendszerrel kellene “megkuzdeni“, hogy az emberek elfogadjak ama vitatott eszmeket, mely kozjogi meltosagok sarba tiprasat (velt vagy valos indokbol kifolyolag) teljesen normalisnak veszik, es hogy valoban forradalmat lehessen csinalni! Ezt a kuzdelmet azonban ver-gozos fejjel nem lehet csinalni, csakis higgadtan, hogy a normalis emberek felfogjak!

One Response to HOAX – Arpad savos zaszlo!

  1. gabek says:

    hádde hazudott, komcsi vagy azé nem ééééted??? 😀 😀 😛

Comments are closed.