Ketseg

Szoval Toroczkai volt a napkelteben. Sajnalom, hogy ezt kell mondanom, de nem allt helyt a daraloban. Inkabb egy ovodas naiv gyerek szinvonalat utotte meg olyan elkepzelesekkel, es magyarazatokkal, amit manapsag a politikai elitben csak orban viktor engedhet meg maganak. O is csak azert, mert a hivei fanatikusan imadjak, es akar kozteren ordibalhatna, hogy vesszen magyarorszag, akkor is igazi hazafi lenne!

Mi volt a gond Toroczkai szereplesevel? Eppenseggel az, hogy az ugynevezett
kommenistak sikitva rohogtek az okfejtesein, nem ertven, mit is akar, es azon gondolkoztak, hogy ez most gyermeki naivitas, vagy tenyleg ennyire elkotelezett, es nem torodik az orszag eleg nagy reszenek velemenyevel? Itt nem arrol van szo, hogy most akarja-e gyurcsanyt, vagy nem… gyurcsany tavozni FOG! Addig azonban nem, amig a megszoritast vegig nem vezeti! Ahhoz eleg vastag a bor a kepen, lehet hinni nekem!

Masfelol: oktober 23! Ismerjuk a helyzetet, amikor kocsmai verekedes utan mindenkit eloallitanak? Teljesen mindegy, hogy ki kezdte, lehet, hogy a rendorok, elfogadnam en, csak felesleges. A fovarost ugyanis feldultak! Lehet pampogni kommunista media-uralomrol, de a helyzet az, hogy eppenseggel ennek a komcsi gepezetnek a kisujjat sem kellett mozditania, csak nehany faszt (jelzes nelkuli rendorok) utcara kuldott egy csomo masik fasszal szemben! Ennyi tortent! Sem tobb, sem kevesebb!

Megint komminista lettem! Egyre melyebbre sullyedek a posvanyban!