ROFLMAO

A tv2 Naplojaban voros fejjel ordibalo nyaki tajekon magyar zaszlos fickon messzirol latszik, hogy be van baszva, de mint az allat! 😀 Peldat kell mutatni! Latszik!

Remelem, megint lebontjak a fovarost! Csak aztan ne ordibaljanak, hogy milyen szar az egesz, ahogy a varos kinez! Btw. elhiszem, hogy szar, ahogy Pest kinez, plane peldaul Pragahoz viszonyitva, es lehet ezert Demszkyt okolni, de…

Es itt egy hatalmas _DE_ jon alahuzva, es tobbszor atirva, hogy hangsulyt kapjon!

 • Nem Demszky dobalja el a cigiket az utcan
 • Nem Demszky jar a sarki kozertbe is autoval
 • Nem Demszky teszi kotelezove a graffitinek nevezett taggeleseket
 • Nem Demszky szedi szet a villamosokat
 • Nem Demszky akadalyozza a korgyuru (gy.k. M0) epiteset, hogy aztan a teherautok miatt folyton katyuzni kelljen

Hanem ezeket jobbara azok teszik, akik Demszkyt okoljak azert, ahogy Pest kinez – tisztelet a kivetelnek. Persze vannak Demszkynek hibai is szep szammal, hiszen kinek ne lennenek, ha teljesen biztos benne, hogy egszakadas-foldindulas eseten is ujra megvalasztjak! Valoszinunek tartom, hogy mennie kene! Ez teny. De felesleges olyanok miatt szidni, amirol nem tehet.

Egy masik liberalis (sajnos mar csak volt) polgarmester Diossy Laszlo (Veszprem) igencsak rosszul jart. Klasszisokkal jobban vegezte a munkajat, mint amit a Pesti fopolgarrol hallani lehet. Legalabbis az utobbi idoben. Ugyebar ’98, es ’02 kozott veszprem egy budos kurva vasat sem kapott, es ezt ugy kell elkepzelni, hogy csak, es kizarolag azert volt penz ebben a varosban, mert vannak bizonyos torvenyi korlatok. Na mindegy. ’02-tol ’06-ig a varos elkezdett fejlodni (ismet jottek penzek), es szereny meglatasom az, hogy ha gyurcsany nem aldozta volna be a kormanypartiak nepszeruseget a megszoritasok erdekeben, akkor Diossy megerosodott polgarmesterkent kerult volna ki a versenybol. O ugyanis nem azert vesztett, mert a szoci/libsi szimpatizansok atszavaztak, egyszeruen a szokasos szavazobazis nem ment el…

Na jol szet offoltam mar megint ezt a bejegyzest. Persze az utobbi idok leghosszabb agymenese volt!

6 Responses to ROFLMAO

 1. János says:

  Igen! Csak tudnám ha megint kimegy a csűrhe az útcára akkor Viktorunk kifog-e állni eléjük, hogy ne romboljanak! Felfogja-e őket szólítani, hogy hagyják abba a “rendcsinálást”!
  Ha visszakerül ő és a pártja a hatalom székébe, akkor elfogja törőlni a megszorításokat? Lóf…t!! Meghagy mindent, sőt mégjobban megszorít mert legalább van indok belőlünk még több pénz kisalytolni a megalomániájához!
  Holnaptól megyek én is a koxcsmába és várom a segélyt, verem az asszonyt, köpködök, káromkodok, török zúzok rombolok, harminc gyereket csinálok, a családipótlékból meg megélek és jőkat siránkozok! Pont.

 2. gabek says:

  részben egyetértek veled részben nem. azért kapnak a politikai vezetők (annyi) pénzt, hogy oldják meg. napi 8 órája van rá, hogy kitalálja hogyan. azért kapja, mert én (Átlag Ember) nem érek rá ezzel foglalkozni, kvázi megbízom őt (adót fizetek), hogy oldja meg a problémáim egy részét (gány a város). szerintem dugjanak seprűt a valagába annak, aki széthajigálja a sörösdobozt meg firkál oda, ahova nemkéne. a többség szerint valószínűleg ez nem túl humánus megoldás, ezért van polgármester. OLDJA MEG. TALÁLJA KI. Prágában működik.

 3. gerzsonka says:

  Meg nem neztem meg, csak annyit lattam, hogy (ha jol hallom?) Karpatia szol a maszop kampany-filmje alatt. Majd megnezem! 😉 Neked meg ajanlom figyelmedbe a mai bejegyzest!

 4. Valaki... says:

  Jobb lenne, ha olyan polgármesterek közül lehetne vállasztani, akik nem tartoznak 1ik párthozsem szorosan…

 5. gerzsonka says:

  A legtobb polgarmester(-jelolt) ilyen!

Comments are closed.