Butapest

Hetvegen a nagyfaluban voltunk. Gondoltam, teszunk egy probat, hatha tomket a boltjaban van, de sajnos annak ellenere, hogy szombaton pentek volt (imadom a naptar atrendezeseket) be volt zarva. Persze! Vallalkozo nem b*szogatja sajat magat ilyenekkel, epp eleget szop maskor – legalabb hadd elvezze ki, hogy nincs fonoke! 😉

Szoval megneztunk sokmindent, teve-szekhazat, parlamentet, beszelgettunk Takacs ‘Dirty Blues Band’ Tamassal, aki gyakorlatilag csak nekunk prezentalt egy mini-koncertet. Ez az O-borozoban volt, az Oktogontol nem messze a Jokai utcan befele menve, kis utcasarkon bekanyarodva. Nemtom, hogy miert, de mi voltunk 8-an, a maradek kozonseg meg volt ketten. Budapesten. Egy Takacs Tamas koncerten. Ezt hangyanyit rohejesnek ereztem, de szvsz a kocsma menedzsmentje tehet rola, mert mi is meglepeteskent szembesultunk vele. Plakat, vagy barmi hirdeto-eszkoz, ami tudatunkra adta volna, hogy mi lesz ott, nem volt.

Szekhaz
Edinaval a meg allo szekhaz elott

Ja, igen, es persze ha mar pesten jarunk, csinaljunk ugy, mint a pestiek (ahogy a videki ember latja), ugyhogy amikor nem lattunk rendort, es olyan dolog volt, ami nem tetszett nekunk (pirosat kaptunk a lampanal) akkor altalaban azt ordibaltuk, hogy “ez is a csuccsany hibaja, monnyon le!” Figyeltem: neha kaptunk elismero pillantast. Azert, mert retardalt modjara viselkedtunk! O igen, ez Pest! Utanozhatatlan!

One Response to Butapest

  1. gabek says:

    Gondoltam, teszunk egy probat, hatha tomket a boltjaban van, de sajnos annak ellenere, hogy szombaton pentek volt (imadom a naptar atrendezeseket) be volt zarva.

    valszeg tomket is utalja a naptar-atrendezeseket 😀 ha kell valami tole futarkoltseg nelkul, szolj 😉

    O igen, ez Pest! Utanozhatatlan! ugye? 😀 legkozelebb menjetek at budara, onnan sokkal szebb es kordonok sincsenek 😉

Comments are closed.