Mik vannak…

Na mik? Például az, hogy kénytelen vagyok windózerolni. Persze csak akkor, ha épp nincs kábel a közelben, amit laptopra dughatnék, mert a vezetéknélküli valamiért nemmegy… Eddig működött, aztán volt egy dist-upgrade (zárójel: eddig is feisty-t használtam, csak kellett néhány új csomag neki, hogy stabil legyen, vagy mi a szösz :)), és azután valamikor egy újraindítás. Na azóta nem hajlandó netre csatlakozni, de más dolgot is “kijavítottak” a hálózat-kezelő appletben, mert hangyányit az ikon is változott. Nem nagyon, de én észrevettem!

Ja, megint politika: Nem tudom, tudjátok-e, volt nem olyan régen egy cikk valamelyik újságban (nyugaton) hogy az európai vezetők mennyire nem bíznak a djurtsányékban, mert az kokettál az oroszokkal. Erre hivatkozva persze a fidesz itthon elkezdte ócsárolni a djurtsány bácsit, hogy mekkora fazs, mert még az eu sem bízik benne immáron. Amit nagyvonalúan nem mondtak el, hogy az inkriminált cikket orbán viktor bácsi írta. Sajátos taktika, dehát tudjuk, hogy a hülye magyar nép bármit megeszik, és csak akkor fedezik fel, hogy egy politikus hazudik, ha az személyesen vallja be!

Győztem a választáson, és most már bevallhatom, hogy a kampányban hazudtam!

Melyik az az ország, ahol ezek után nem röhögnék ki azt, aki erre hivatkozva tojást kezd dobálni… Apropó, tojások! Látszik, hogy djurtsány bácsiék jó munkát végeztek, mert a népnek van pénze eldobálni való zöldségekre! Még egy pár megszorítás, és plazma tévéket is tudnak a demszkinek adni ajándékként a megható, gyönyörű, csodálatos beszédért! 😀

Blogged with Flock