Változások

Végezetül a tojással és síppal felfegyverkezett ellentüntetõknek ajánlanám figyelmébe, hogy egyrészt a tojásból, amivel demonstratíve fejbedobálják a divatlázadó tinédzsereket, szeretett volna kikelni egy kiscsirke, és ha õt politikai önkifejezés keretében abortálják, az rossz a karmának, másrészt aki a gyerekét attól félti, hogy valami olyat tesz, amit õ nem szeretne, akkor talán inkább a gyerekére figyeljen oda, és ne azokat akarja megfegyelmezni, akik olyat tesznek, amit az õ gyerekének nem szabad tennie. Végezetül az is megér egy pár szót, hogy a tojásdobálós oldalon is egy csomóan vannak, akik csupán azért dobálják a tojást, mert más fórumokra járnak, mint a magamérgezõsök, és velük történetesen azt hitették el, hogy azért kell tojást dobálni meg sípolászni, mert az egy igazán bátor és lázadó és magyarérzelmû és hazafias dolog, és nem azért dobjuk el a tojást, mert konkrétan arra van kitalálva, a tojás ugyanis aerodinamikailag közel sem tökéletes, hanem mert a hétköznapok során ugyanúgy tilos másokat fejbetojásozni, mint mérget szívni, tehát a tojásos oldalnak is megvan a maga lázadó kis haditette, eldobtuk azt a kurva tojást, egy kiscsirkének annyi, megvan az ellenségképünk, ezzel mi is kirandalíroztuk és kihazafiaskodtuk magunkat egy évre, tehát viszlát jövõre ugyanitt, amikor az egyik oldal ismét mérgezésért tüntet, a másik pedig hazafiasan tojásokkal hajigálja õket. Vaisnava szemszögbõl mind a kettõ oltári nagy hülyeség.

Tovább is van (kiemelés tőlem)…

Variációk sípolásra illetve kereplésre. Az idõsebbek a lelkes sípolás mellé válogatott trágárságokat is mondtak, amint azt az úgynevezett nemzeti oldalon megszokhattuk.

Szóval érdekes megnézni, egy emberen mennyit képes változtatni a depresszió! De tényleg, én nem akarom tomcatet bántani, de nagyon nem képes már úgy nézni a világra, ahogy akkor, amikor megkedveltem az írásait!

forrás: :: tomcat polóblogja ::

Blogged with Flock

5 Responses to Változások

 1. tomcat says:

  Egy dolog lázadozó tinédzserhülyéket megdobálni, és egy másik dolog személyesen azokat, akik 1956-ban a Kossuth téren százakat lőttek agyon. A Szabadság téren ezek voltak ott. Demszky meg a másik, aki megérdemli.

  A fűnapi rendezvényeken egyébként ma se látsz ott engem az ellentüntetők között, mert továbbra sem látom értelmét.

 2. gerzsonka says:

  Ettől függetlenül sajnos fenntartom azt a nézetemet, hogy nem vagy képes már olyan független/kritikus szemmel nézni a világot, mint ahogyan akkor, és ez rossz! Egy kicsit tényleg ki kéne magad vonnod a politikából a saját érdekedben, mert én, mint kívülálló szemlélő nagyon úgy látom, hogy fel fog emészteni téged!

  Ez a véleményem, ha elolvasod, örvendek! Szép napot! 😉

 3. tomcat says:

  Három évvel ezelőtt nem lövöldöztek az utcán emberekre, nem vittek börtönbe ártatlanokat, és nem volt legális gumibottal összeverni fotóriportereket. Nem ismerte el a miniszterelnök, hogy hazudtak, és nem hazudták rólam országos napilapok háromflekkes cikkekben, hogy ártatlan zsidó fiúcskákat vertem. Ez azért eléggé befolyásolja a blogger világképét.

 4. Johnny says:

  Egy kicsit megzavarodtam! A tojás szemszögéből még nem vizsgáltam meg a tüntetéseket. Súlyos hiba! Potolnom kell! Első következtetésem az, hogy a tüntetők, gyilkosok!

 5. gerzsonka says:

  Már bocsásd meg nekem kommenista hozzáállásomat, de ezt a “miniszterelnök beismerte…” kezdetű dolgot abszolút nem értem! Mert mi is történt?

  “Teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk, az nem igaz!” djurtsány bátsi, aki bántsa a embereket

  És tényleg! Ezernyi gazdasági szakember figyelmeztetett rá, hogy nem okés, amit a szocik tesznek/mondanak/igérnek. Ennek ellenére mégis megválasztották őket. Ezt követően fletó elemezte a helyzetet, és kinyilvánította, hogy ez így nem mehet tovább, nincs több osztogatás, mert abba az ország gazdasága belerokkan! Tehát a néhány trágár szót leszámítva ugyanazt mondta el, mint a gazdasági szakemberek a választás előtt. Erre amikor kiszivárgott a beszéd, a (rém)Hír TV jó szokásához híven kiragadott egy a teljes beszéd szempontjából abszolúte lényegtelen részletet, és végtelenített szalagon játszotta. Magad is elismerhetnéd, hogy ha ezt például az RTL Klub teszi egy Toroczkai-beszéddel, akkor megy nekik részetekről a sajtó-per, mert szándékosan más színben tüntette fel őt egy részlet kiragadásával.

  Mielőtt azonban azt hinnéd, hogy rémesen rettenetesen elfogult vagyok, közlöm, hogy nem! Eszem ágában sincs védeni a szocikat, sőt! Az ostoba egyoldalú látásmód azonban idegesít, és az három évvel ezelőtt még nálad is így volt! Nem azzal van bajom, hogy ostorozod a fletót! Tedd! Még a végén elpuhul! Ezt azonban ne azzal a módszerrel tedd, amit a népszabadságnál állandóan kifogásolsz (mellesleg jogosan!).

Comments are closed.