[Kritika] Kes/Alatt

Eddig nem neztem, mert valahogy a promo alapjan ugy ereztem, nem kotne le. Tipikus peldaja annak, hogyan kell egy remek sorozatot nagyon hulyen bemutatni, es egy csomo nezot elvesziteni. Ha valamiert, hat ezert nem szeretem a Viasatot. Nem tudjak normalisan megfogni a celkozonseget! (A masik, hogy egy promot 3 honapon at is jatszanak akar, amiert az ember a reklam idejen vagy villamsebesseggel nyul a MUTE gombhoz, vagy atkapcsol masik csatornara… Persze az is lehet, hogy a celkozonseg nem kapcsol – nekik lehet eladni a persilt)

Szoval Kes/Alatt. Ha az ember ugy rahangolodik, mint en tegnap, akkor rettenetesen brutalis sorozatrol van szo, am a szonak nem abban az ertelmeben, ahogyan elsore gondolnank. Fantasztikusan felepitett dialogusok vannak benne, es lehet, hogy a tegnapi epizod igazabol kilogott a sorbol, es kiveteles, hogy ilyen jo volt, de ha a tobbi csak fele ennyire megkozeliti, akkor meg kell neznem az elejerol az egeszet.

Mindenki szinte mar a pofatlansagig oszinte, ami azt jelenti, hogy kimondjak, amit gondolnak, nem tokolnek. Tegnap nagyon raalltam erre… Tetszik! Azt hiszem, megszerzem a tobbi epizodot is valahogy… Talan megvarom, mig kijon DVD-n! 😉