A remény rabjai

Felkorbácsolta az indulatokat a 20 év utáni felülvizsgálat. Magam részéről nagyon röviden szólnék hozzá. Aki a felülvizsgálat (FIGYELEM! Nem kiengedés, hanem felülvizsgálat) ellen van, az remélem, soha nem éli át, hogy ártatlanul őt, vagy közeli ismerősét tényleges életfogytiglanra itélik. Provokatívnak tünik a felvetés? Nem véletlenül!

Ha gondolkozásra sarkallok valakit, már megérte. Nem tetszik, ahogy a média interpretálja a dolgot.

One Response to A remény rabjai

  1. Peti says:

    A média mindig úgy csavarja a híreket, ahogy nekik éppen tetszik. Sajnos nem érdemes nézni a tévét, egyik adót sem (pláne nem a kereskedelmiket…).
    A legtöbb új riporter vagy bemondó nem tud rendesen beszélni magyarul és ez rettentő szomorú, szerintem. (Én sem tudok rendesen/kultúráltan beszélni, sőt írni sem, de én nem is akarok pár millió ember előtt szerepelni a tévében… még mielőtt jön a média pártoló flame-özön :)).
    Az említett dologról annyit, hogy ha senkit nem engednek ki, akkor tuti marad benn egy-két olyan ember, aki ne, érdemli meg, hogy ott legyen (ergo ártatlan, adj isten tényleg megváltozott). Amennyiben van felülvizsgálat, biztos jön ki pár ember, aki nem érdemelné meg.
    Az egészet mérlegelni kell, hogy melyik a kisebb rossz…

Comments are closed.