Szurke hetkoznapok

Ma ebedelni mentem, amikor a ceg kapujaban meglattam dohanyozni, es beszelgetni Tasnadi Petert. Weird… Reggel meg eppen rola hallgattam a radioban a hireket, hogy megsem elmebeteg, szoval buntetheto.

Jani jo hirrel jott ma a boxunkba: elindult az accunk letrehozasa! Most mar barmelyik nap fogadhatnak azzal, hogy van sajat NSN hozzaferesunk. A local admin jog egyelore meg mindig nincs, de az is mar egy hete fugg a levegoben; amint az meglesz, el tudom kezdeni a munkat a NetBeans-szel.

Hogy mekkora orbitalisat szoptunk mult heten egy Sun AppServer bug miat… Hihetetlen! A NetBeans nem akarta deployolni a projektet, pedig azt hittem, minden ok. Aztan kiderult, hogy egy kicsi kis xml fajl okozta a gubancot, amire persze nem hivatkozott semmi! Es az AppServernek nem jo am, ha csak ugy bepakolom a cuccokat a domain/docroot-ba, nem, nem! Azt neki kell elinditania, es bemasolni egy “%Temp%/%20E%foo/bar/anyamkinja” konyvtarba! Ehh… Na mindegy! Lenyeg, hogy most megy a dolog. Csak en nem tudok hozzairni semmit, mert nincs svn-em. Meg NetBeansem. Meg semmim! 🙁