Formatumok, es lakasok

Igen, most erzem igazan, hogy erdemes volt kivarni! (LOL, mintha ez elott akartam volna lejatszot venni… :D)

Szoval most mar biztos, hogy Blu-Ray a befuto. Egyebkent ez most szamomra azert fontos, mert minden valoszinuseg szerint sajat lakasba fogok koltozni a nem is olyan tavoli jovoben (ertsd: egy-ket honapon belul) es legalabb nem kell majd vacillalnom, hogy a plazmateve melle milyen lejatszot valasszak! 😉

Na jo, kicsit elszalltam, de az ujdonsag varazsa, az onallo elet lehetosege, es a felnoves kozelsege egy kicsit megreszegitett. A blu-ray meg jo apropo volt arra, hogy leirjam. Osszel atjelentkezem levelezore. El akarom vegezni a foiskolat, de minden valoszinuseg szerint ez eleg komoly nehezsegekbe utkozik nappalin, ha foallasban fogok dolgozni (kurva nummat). Marpedig – bar nem akarok semmit elkiabalni, de – most ugy tunik, fogok! Mindezek melle vegre Roland (kozepiskolai baratom, akit szinte testveremkent szeretek) is elhatarozta magat, es jon Pestre. Az alberlet kozos lesz, meglatjuk, milyet sikerul osszeszedni, de az csak par honapig, mert amint megtehetjuk, veszunk sajat lakast! Most toprengek. Mindenkeppen jo lenne, ha metro mellett lenne a keco, mert ha itt maradok, akkor a Ferenc korut – Kalvin ter korul kell leszalnom, tehat azt nem akarom, hogy reggel masfel ora azzal menjen el, hogy 5-szor atszallok. (Na jo, a korutat mindenhonnan el lehet erni, onnan meg van 4/6 villamos. Persze azert megiscsak jobb lenne atszallas nelkul!) Kobanya praktikus okokbol (9-es itt tesz le) jonak tunne, de nem fulik a fogam hozza, mert azert az megiscsak Kobanya (no-offense az ottaniaknak). Azt hiszem, ma melo utan elnezek Ujpestre, mert ott meg soha nem jartam, es fogalmam sincs, milyen kornyek. Mivel azonban a M3 vonalan fekszik, megfontolasra erdemes – bar sem elonyet sem hatranyat nem ismerem.

Lassan el kene kezdeni kutakodni. Pesten ismeros ember nyugodtan szolhat, hogy mit ajanlana. Belvarost nem akarok, de Budaors jellegu, mindentol tavol eso kulvarost sem. Az ev nagyreszeben lehetne csendes, nyugodt, a lakas mindenkeppen napfenyes legyen (K-Ny ablakok rulz) de ne essen ki a kozlekedesbol annyira. No ezeket igy visszanezve legalabb 120 papiros albira szamolhatok, ha jol latom. 😀 Mindegy, majd megnezzuk. Tehat este seta ujpest fele. Aztan majd meg irok.

Blogged with Flock