Na dehat szoval…

Ma reggelre SPAM erkezett az egyik ceges levelezolistara. Hogy mar itt is…?

Ha az ember igazi fajdalmat akar maganak okozni, akkor elvakult fidesz hivokkel kell beszelnie: Megyunk a hetvegen taborba, es az ismeroseimmel politikarol fogunk beszelni! Hihetetlen! Miert jelent elvezetet akarkinek is, hogy az ismeroseivel politikarol beszelgessen? Az miert jo?

Magam reszerol a legtobb ismerosom politikai iranyultsagat nem tudom, nem is akarom tudni, leszarom! Ha valamit nagyon meg akarnek beszelni, akkor egy sor mellett bekesen elvitatkozgathatunk arrol, hogy kell-e tandij, vagy sem, hogy a vizitdij, korhazi napidij mennyire lett volna jo otlet, es igy tovabb. DE!!! Soha nem beszelgettem ismerosokkel (pontosabban egyszer igen, de soha tobbe!) hogy melyik part, miniszterelnok, satobbi! Ertelmes jozan ember ezzel nem foglalkozik! A fent (elozo bekezdesben) emlitett illetot leginkabb a hithu szcientologusokhoz tudnam hasonlitani! Azok vannak ennyire elszakadva a valosagtol! Azokkal lehet megetetni ekkora nagy faszsagokat!

Azon sem lennek meglepodve, ha kiderulne, hogy Orban Viktor Sea-Org tag volt! Komolyan! Ez pedig rettenetes velotrazo felelmet ultet el bennem! 🙁

Mint mar tobbszor kifejtettem, irigylem egy kicsit a szlovakokat, akiknel a tobbseg azt sem tudja, hogy hivjak a miniszterelnokot. Miert van ez? Egyszeruen azert, mert szamukra elkepzelhetetlen, hogy reggel arra ebredjenek, hogy minden hullamhosszon nyomatjak belejuk, miert kell utalni a masik oldalt! A reggeli musorok az ott elettel foglalkoznak! Magyarorszagon csak a gyulolettel! Mondhatjak, hogy szeretet, meg a tobbi hasonlo faszsagot, de ezek mogott nincs semmi tartalom! Akik leghangosabban hivatkoznak a szeretetre, azokban tombol a legnagyobb gyulolet, es ennek a tarsadalomnak az a baja, hogy ostoba, es hisz nekik!

Tessek megnezni a cseheket! Honapokig nem volt kormanyuk. Osszeomlottak? Ugyan dehogy! Reggelente felkeltek, a pek kenyeret sutott, Mariska neni megvette, hazament, sutott hust, meg krumplit az unokaknak, akik atjottek, es delutan boldogan jatszottak a kertben. A szulok megittak a delutani kavejukat, majd hazamentek. A vilag pedig nem dolt ossze, hanem haladt a maga medreben! Mi lenne ebben az orszagban, ha honapokig nem lenne kormanyunk…? Koltoi kerdes, ertelmes ember tudja a valaszt!

A nap feladvanya: kitol szarmazik az idezet?

Azert nem gyozott eddig is e hon
Mert sohasem volt egy akaraton;

Blogged with Flock

One Response to Na dehat szoval…

  1. Egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer, hogy még lehetett politikáról beszélgetni bárkivel, szó szerint bárkivel. Aztán setét fellegek kezdtek vala gyűlni az március havának tizenötödik napján (már nem is emlékszem az Úr hányadik esztendejében), de ezen a borús napon valaki azt mondta vala, hogy az viseljen kokárdát, aki egyetért velem, mindenki más hazaáruló. Na ettől a naptól elszabadult az gyűlölet hétfejű sárkánya, setétséget hozva eme kis nemzetre.

Comments are closed.