A magyarokra kevesse hatnak a reklamok

Meg europai viszonylatban is – olvasom… Hm. Erdekes! Nem lehet, hogy azert van, mert elege van az embereknek a most meg feherebbre mossuk a ruhait tipusu idiota agymosasokbol? A legtobben amikor reklam jon, nem is neznek oda, vagy kimennek a szobabol, vagy atkapcsolnak, vagy akarmi!

Egyszeruen el kene fogadni, hogy amig olyan reklamok vannak, amiknek vegignezese agyergorcsot von maga utan, es az ember azt is elfelejti, hogy mirol is volt szo, addig nem is lesz maskepp. Egyetlen kivetelt tudok hirtelen, az Arielt. Megszamoltam. Egy 20 masodperces spotban 8-szor mondtak ki a markanevet. Meg is van a hatasa, anyos-jeloltem kizarolag Ariellel mos.

Tenyleg: megfigyeltetek mar, hogy minden masodik reklam gyogyszert nepszerusit? Na jo, gyogyszernek nem minosulo gyogyhatasu keszitmenyt, de akkor is! Ezek utan csodalkozik valaki, hogy a legbetegebb nemzet vagyunk? Egeszseges ember csak az lehet, aki nem vesz be semmilyen gyogyszert! Akkor a szervezet tud vedekezni, es nem szokik hozza, hogy mindig jon valami ize, ami megvedi a szerveket az immun-rendszer HELYETT! Peldaul magamat tudom ebben megmutatni! Amikor kicsi voltam, persze ettem C vitamint, de ennyi.

Az pedig, hogy az orvosok a megfazasra antibiotikumot irnak fel, rohej! Semmi mast nem er el, mint hogy kinyirja a belflorat, es tonkreteszi az emesztest. Mivel a megfazas virusos betegseg, az antibiotikum pedig bakterium-gyilkos.

Egeszsegi kiskatenk 47. evfolyam, 23. szamat olvastak. Koszonjuk!

Blogged with Flock

One Response to A magyarokra kevesse hatnak a reklamok

  1. Kezdik suttogva csiripelni a madarak, hogy azért van ennyi allergiás, mert mindenre gyógyszer és mindent és mindenkit fertőtlenítünk. (ill. fertőtlenítenek 🙂 ) És akkor még nem is beszéltünk az egyre képzettebb vírusokról, amiknek mi magunk adjuk a kiképzést.

Comments are closed.