Almok, tervek, meg ilyesmi

Be kene fektetni asszonykanak egy uj szamitogepre. Elso sorban azert, mert az, amit szuleitol kapott kabe masfel eve, az jo, meg minden, mert megy, es mukodget, de valami boduletesen hangos! Na, ha egy kicsit osszeszedtuk magunkat anyagilag, es leporoltuk magunkrol tartozasaink felelmetes nyuget, majd befektetunk egybe. Persze elotte kikerem jo sok ember velemenyet, nem am csak ugy bele a vakvilagba!

Egyebkent a teljesitmeny olyan szempontbol masodlagos, hogy Crysis, meg ilyen baromsagok nem fognak rajta soha futni, ez szinte tuti! Filmek megtekintese, kisebb jatekok (flash), es HALK legyen! Ez a letezo legfontosabb dolog. Apropo: lehet attol hangos a gep, hogy por lepi a ventit? Mert nem szedtem szet mostanaban, de a valasz erdekelne…

(Aprosag 2: szokott panaszkodni, hogy milyen lassu ez, meg az, nekem meg eszembe jutott mar az is, hogy partizan akcio keretein belul lerantom rola azt a szutykot, es felteszek egy debiant. Mivel alapvetoen nincsenek windows only szokasai, nem hiszem, hogy nagy gond nem lenne belole… A laptopomon is allandoan linux fut, aztan nem jon zavarba, megcsinalja, amit akar! Tenyleg, miert van az, hogy minden egyes windows update utan ~32 MB memoriaval tobb kell a gepbe? Ezzel kenyszeritik ki, hogy mukodjon Moore torvenye? :P)

Blogged with the Flock Browser