A szarral nyakonontott blogger esete

Eleg nagy sajto visszhangot kapott az a par szellemileg visszamaradott ember, akik azt a bizonyos “nacivadasz” blogot uzemeltetik! (Nem, es nem! Akkor sem irom le a cimet!) Na most van egy resze, ami “kulonos izgalmat” valtott ki belolem. Nevezetesen arrol van szo, hogy le akarjak boritani egy vodor szarral a tomketet! Mert az hosies, vagy mittudomen!

Nos TC a helyen kezeli a dolgot, ugyanis kuldott nekik egy kepes beszamolot, hogyan is kell ezt csinalni, de ahogy eszrevettem, a “nacivadaszok” nem vettek a lapot. Nem is kell elvarni toluk! Kicsit vissza vannak maradva szellemileg, ennyi!

Persze azert elkepzelem a hosies 17 eves nemzetmentot, amint setal az utcan, egy vodor fekaliaval, esetleg a villamosra is felszall, nezelodik, neha utantolt egy kicsit a vodorbe, mert egyebkent is eleg kellemetlen hasmenest szedett ossze a napokban, ami ha mar szazezer forintra tehet szert, vegulis jol jon. Egyszercsak a budai dombok kozt koszalva meglatja a tomketet, es felcsillan a szeme, hogy de jo, most leonthetem. Leszall a buszrol, es… Nos a tobbit az erto kozonseg fantaziajara bizom! 😀

Egyeseknek erdekes felfogasuk van a vilagrol, na!

Blogged with the Flock Browser