Nap

Ha a finnek anno a Mester utcat valasztottak volna szekhelyuknek, akkor ma nem kene dolgoznom. 😛 De kell. Mindegy, robbanas eseten itt is megereznenk… Nem baj, egesz jol haladok a tanulmanyaimmal! Kezdek hozzaszokni a modul tesztes kornyezethez, es egyre konnyebben megy a hibak azonositasa… ha a test case hibas. Abban meg fejlodnom kene, hogy tudjam, kod-hibarol van-e szo, de ez azon mulik, hogy tudjam, hogyan is mukodik a programblokk. Na majd eljon annak is az ideje. Massziv kod-tanulmanyozas, meg ilyenek.

A teszt csoportnak tetszett az alcazott Vista… Hat nem tudom. En megprobalkoztam egyet telepitni, csak hogy megnezzem, milyen is az. Annyian szidjak, en meg szeretek objektiven sajat velemenyt kialakitani! Anno az XP-rol is sajat szememmel gyozodtem meg, es meg emlekszem ra, hogy azt is mennyien szidtak, hogy semmilyen program nem indul el, meg lassan bootol, meg hasonlok miatt. Nos nekilattam. Aztan a lemezek kivalasztasanal kozolte, hogy nincs lemez a gepben. Egy olyan SATA vinyorol van szo, amit az integralt ServicePack3-as WinXP felismert. No, akkor nem lesz Vistam! Annyit nem er, hogy szivjak vele!

Kozben jott egy level a workplace management cimrol. Ha megszolal a tuzjelzo, el kell hagyni az epuletet, es tovabbi utasitasig nem terhetunk vissza!

Blogged with the Flock Browser