Es megint az idiota vilag

Figyelem! Nem naiv vagyok, hanem tokeletes vilagrol almodozom. Ez egy utopia! Keretik helyen kezelni!

Amennyiben a jogalkalmazok (tehat birok) a torveny szelleme, es nem betuje szerint jarnanak el, nem lenne olyan gond, hogy most szegeny rendoroknek le kell-e szerelni, vagy sem. Itt vannak ezek a Fekete sereges mukik. Maffiavad, meg minden egyeb. Nekem az nem tetszik, hogy nem forditjak ellenuk a sajat fegyveruket.

Tehat: mehetnek haziorizetbe, mert nem bizonyitott, meg ilyen baromsagok, de meg kell nekik mondani frankon, hogy mivel a vad szerint szervezett bunozok, ezert tartsak szem elott, hol a helyuk. Ha veletlenul egy rendornek baja esik, akinek koze volt az o letartoztatasahoz, az azt jelenti, hogy a vad igaz. Minden tovabbi nelkul bevarrhatnak, es soha tobbet nem szabadulna. Dolog letudva.

Masik: bortonok, foghazak, fegyhazak. Erdemes lenne meghonositani azt a jo kis texasi szokast, hogy kiviszik az elitelteket utat epiteni a tuzo napon, es szurobol kapjak a vizet is. Nem tul valoszinu, hogy visszavagynanak oda, es lehet, hogy nem dicsekednenek vele, hogy voltak mar bortonben is. Masik elonye, hogy egesz napos faraszto munka utan lehet, hogy nem lenne tul sok kedvuk huncutkodni a zuhany alatt a leeso szappan miatt.

Megoldanam en magyarorszagi bunozest. 🙂