Mar megint nem ertem!

Szemet zsidoberenc cigany kisebbsegi mocsok vagyok, tudom. Mar mondtak nekem! 🙂

Video!

Na most az oke, hogy zsidok, meg karvalytoke, meg minden, de

  1. A szonokok ossze-vissza beszelnek. Egyetlen ertelmes mondatuk sincs. Foleg a nagymagyar kisszonoknak, aki Almos-Arpadi szkita nagymagyar hazateros neprol, meg ilyen baromsagokrol beszel.
  2. Ha mar karvalytoke, akkor mit keres annak a szimboluma (iPhone) az egyik nagymagyar tunteto kezeben?
  3. “Tudja, hogy mi jon magaval szemben itt?” “Persze. Tomeg.” LOL! 😀
  4. William Wallace belekeverese nevetseges, fogadni mernek, hogy a Rettenthetetlenbol tajekozodnak, es ha valaki feltenne a kerdest, hogy milyen nemzetisegu volt Wallace, nem tudnanak felelni ra. Gratulalok! (Egyebkent William Wallace tanult ember volt, es ellenezte az eroszakot, inkabb az eszevel szeretett gyozedelmeskedni. A haborut csak a legvegso utani vedekezesnek valasztotta Edward kiraly ellen, aki meg akarta tartani az osi skot foldet, mit az angol korona gyarmatat, ilyen szempontbol nincs olyan resz, amiben egyezik a nagymagyar Arpad nepevel.)

Szoval ize… Nem ertem, ez mire volt jo… Vagy lehet, hogy ertem, de nekem csak egy mondatot mond:

Te Jani, mutassuk mar meg a nepnek, milyen ostobak vagyunk, mert meg a vegen elfelejtik! 🙂

Utoirat: Nem nevezett blogon, nem megnevezett iro nehezmenyezte, hogy genyo zsidok, miert akarnak ott allamot csinalni a Palesztinok foldjen… Na most a Karpat medence minden bizonnyal teljesen lakatlan volt, amikor ide jottunk, ugye? Vagy 1000 ev tavlatabol mar mindegy? Es 2948-ban mar a zsidoknak is meg lehet majd bocsatani? Vagy megint en vagyok a fasz? 🙂 (Igen)

One Response to Mar megint nem ertem!

  1. Pingback: Ellenben « GerzSonka dolgai

Comments are closed.