Szerintem

Fogjanak egy ov fele dolgozatot, ami beszel minden fele faszsagrol, csak pontos gazdasagi szamokrol nem, es szavazzanak rola az orszaggyulesben! Legalabb olyan komolysagu lenne, mint a Megegyezes c. fercmurol szavazni!

Mas: zavar, hogy ha politikussal beszelgetnek, soha nem mondja azt a riporter, hogy:

– Kepviselo ur, hadd ragadjam meg az alkalmat, itt van a tavalyi koltsegvetes kivonata cimszavakban elottunk az asztalon – onnek is nyomtattam egy peldanyt. Atnezne, es bejelolne tetelesen, hogy melyek azok a kiadasi, es beveteli tetelek, ahol onok szerint at kene rendezni?

Es akkor elmondhatna, es nem kellene ilyen faszsagokkal lejaratnia magat, hogy szakertoi kormany, hanem elmondhatna, hogy szocialis rendszer ezen a ponton megnyirbalva, nyugdijak befagyasztva. Vagy hebegne-habogna, es akkor legalabb a viszonylag ertelmesebb emberek elott nyilvanvalo lenne, hogy ostoba bloffel akar tulelni.

Megint tul naiv vagyok! Sajnos az, hogy itt tartunk oroszlanreszben a medianak is koszonheto. Manapsag abbol lesz ujsagiro, aki kihuzott 2 honapot a Valo Vilagban. Szakmai erkolcs? Egyaltalan barmilyen szakmai elvaras? Ugyan, dehogy! Az nem kell!

Brit tipusu riporterekre lenne szukseg, akik ha haromszor nem kapnak pontos valaszt a kerdesukre, akkor haromszor felteszik ugyanazt a kerdest. Igazabol mar az is nagy elorelepes lenne, ha egy riporter felkeszulne az alanyaval kapcsolatban, es nem ott helyben talalna ki, mit fog kerdezni. Nagy altalanossagban ordit, hogy nem igy van, sajnos.