Pletykak, alkuk, hazugsagok

Hogy miert nem hiszek Demeter Ervinnek, amikor azt mondja, nincs takargatni valoja? Nem is tudom. De csak egy par teny a multbol:

  • 1998 augusztusaban Orban Viktor a parlament nyilvanossaga elott kijelentette: szocialista politikusok megfigyeltek a valasztas elott fideszes politikusokat. A birosag kesobb (2001-ben) kimondta, hogy Orban Viktor hazudott. Persze arra mar ki emlekszik, milyen kis szarsagban tortent ez az apro kis ferdites… A sajto melyen kussol. Termeszetesen. Aki megemliti, 2010 utan nem szamithat egy filler allami tamogatasra sem. Az mar csak hab a tortan, es politikai nezetektol fuggoen mas a megitelese, hogy amikor Juszt Laszlo bizonyitekokat hozott a Kriminalisban, hogy Viktorunk hazudott, akkor szakmailag ellehetetlenitettek. Egyik oldal szerint allamtitok volt. A masik oldal azt mondja, ha valaki hazudik, a nepnek joga van megtudni, hogy hulyenek nezik ot. Erdekes, hogy akkor meg mas polusu volt az ezzel kapcsolatos velekedes… 2006 szeptember 17-en ez megfordult.
  • 2002 elejen betortek az MSZP szerverere, onnan feltehetoleg a part kampanyahoz hasznalt anyagokat toltottek le. A szerver logjaiban a fidesz.hu domain szerepel. (Ez mondjuk gyanus, mert ha tenyleg ennyire hulyek, hogy a Lendvai utcabol bonyolitjak a betorest, akkor nem ertem, hogy juthattak valaha hatalomhoz…)
  • Demeter Ervin akkor, amikor meg nevek fel sem merultek nevek, mar cafolta, hogy kozuk lenne a dologhoz. Valoszinu, egy-ket oraval elsiethette a dolgot. Miert nem kerdezi meg senki tole: honnan tudta, hogy az On neve is felmerulhet az ugyben, ha meg a sajtotajekoztaton sem emlitettek neveket, csak orakkal kesobb, az on sajtotajekoztatoja utan valt nyilvanossa, kiket is gyanusitanak? Esetleg megfigyeltek azokat, akik megfigyelest kialltottak?

Mindezek utan valahogy szamomra nem hiheto, hogy nincs kozuk a dologhoz. Biztos, hogy van!!! Legfeljebb soha nem fog kiderulni. Mindig ez van. Egy azonban biztos. A titkosszolgalati kapcsolatok felhasznalasa a fiuk modszere. Ezt kar tagadni. 1998-ban is meg lehetett volna mar mondani: mindenki magabol indul ki!