Nepakarat-e vagy?

Ne haragudjatok meg, de ezt az osdi lejart lemezt mar tenyleg nem birom szo nelkul.

Miniszterelnök Úr két éve lábbal tiporja a demokráciát, bitorolja a hatalmat a népakarat ellenére.

Na most akkor sorjaban. Kezdjuk azzal, hogy az alkotmanyos berendezkedesunk azt mondja, hogy a valasztasok eredmenye 4 evre szol. Ez nem veletlen. Nem ugy megy az, hogy megvalasztanak valakit, aztan jajj nem tetszik, megse! Ha igy lenne, akkor OV-nak le kellett volna mondania 1998-ban a boduletes onkormanyzati bukta utan!

Nem valasztottak meg Fletot 2006-ban? DE! Elmentek szavazni azok, akik most leginkabb karognak ellene? NEM! Vagy ha igen, akkor sem ra szavaztak!

Az meg, hogy arra hivatkozik az ember, hogy gyurcsany megvezette a nepet, meg ilyen faszsagok a valasztas elott, nem indok. Furcsa modon szamomra teljesen nyilvanvalo volt, hogy megszoritas lesz, es az ominozus elkurtuk-beszed sem tartalmazott semmi ujdonsagot – max egy-ket tragar szot, de tegye a szivere a kezet, es oszinten gondolja vegig mindenki: az vesse ra az elso kovet, aki a haverjai elott nem szokta kicsit jobban elengedni magat. En is volt mar, hogy ismerosomnek azt mondtam, hogy hat ezt elkurtam. Oszt megsem lett belole vilagraszolo botrany!

Ha 2010-ben levaltjak a szocikat (mert kihuzzak addig, nyugi!) es Fleto meg mindig miniszterelnoknek vallja majd magat, akkor lehet rola mondani, hogy labbal tiporja a demokraciat. Csak ez nem az O stilusa. Ezt egy masik politikus csinalja. O pedig nem turi a konkurenciat!

One Response to Nepakarat-e vagy?

  1. gabek says:

    Mar ne haragudj, de en meg azt nem birom szo nelkul, hogy Te ezt miert nem birod szo nelkul? 😀 Az amerikaiaknak (pontosabban az USA-nak) szerencsejuk van, mert ott a lakossag egynegyede hulye. Csak. Nalunk viszont 2/3-ukat (unkat!) sorba lehet allitani valami jo kis ideologia moge. Elengedhetetlen hozza egy egyszemelyi, lehetoleg kommunista vagy naci ordog, aki egyedul (vagy kis csapataval) felelos mindenert. A write-only jogot pedig – koszonik szepen – mar maguknak is be tudjak allitani amikor politikai velemeny-nyilvanitasra kerul sor. Vegyuk eszre – ahogy matekoran hallottuk anno-, hogy az altalad idezett uriember – legyen o barki – nem egy szemelyt, hanem egy alkotmanyos rendet biral.

Comments are closed.