23

Epp GNOME-ot forditok. 😀

Ahogy eddig eszrevettem, a rendorok egy kicsit zokon vettek az elmult evek ellenuk tett esemenyeit, es meg kivanjak mutatni, hogy ok nem fatoku buzeransok. Persze mar latom a holnapi bejegyzeseket a bombagyaron: “gyurcsany annyira fel, hogy rendor-terror uralkodott el budapest utcain“, meg “ennyit a szolasszabadsagrol“. Nem kell torodni veluk. Nekik az a celjuk, hogy szembekopjek a nemzet unnepet. Ezt a napot, amikor a nemzeti egysegnek kellene megjelennie (mind magyarnak szulettunk, magyarok vagyunk, unnepeljuk elodeinket, akik fel mertek allni az elnyomas ellen) kicsinyes gyurcsany takarodj szovegukre akarjak felhasznalni. Szegeny ostobak… 🙁

Mire gondolok? Olyasmire, mint Petofi:

Azert nem gyozott eddig is e hon,
Mert sohasem volt egy akaraton;

4 Responses to 23

 1. tomcat says:

  Anyád picsája, az. Én is, és az olvasóim nagy része is a Magyarok Világszövetségének ünnepségén voltunk. Se nem dobáltunk, se nem randalíroztunk. Rendőrterror pedig volt, vagy nem tudom, minek nevezed, ha egy ötszáz fős, békésen ünneplő tömeget, akik 1956-os veteránok szavait hallgatják, símaszkos, páncélos rendőrök ezrei fogják gyűrűbe, lövésre kész gránátvetővel. Mellesleg pedig: én soha nem vettem részt semmilyen randalírozásban. Te viszont egy ostoba panelproli vagy, aki kitalált magának egy alternatív valóságot, és keresi a tévében, hogy mivel igazolhatja.

 2. gerzsonka says:

  Szép, nemes dolog.

  Egyre inkább félek tőle, hogy funkcionális analfabéta vagy, mert nem érted, amit írok. Nem baj, nem erőlködöm. 🙁

 3. gerzsonka says:

  Egyébként a rendőr-terroron nem értem, mi csodálkozni való van. Nem annak szól, aki békésen ünnepel. Az, hogy te a vörös ködön keresztül nézed, nem változtat a dolgokon. Ha nincsenek köztetek idióta állatok, nem sül el a fegyver. Ilyen egyszerű.

  Egyébként túl sokat képzelsz Gyurcsányról.

 4. gabek says:

  hogy stilszeru legyek: inkabb lennek turista.

Comments are closed.