Mivel talaltok ram?

Kicsit atnezegettem a blog statisztikait, es ez mindig orom, amikor valaki megtudja, mi az, amivel a google annyira beindexelte, hogy mar ra is kattintanak… Lassuk:

192.168.1.1

Emlekszem erre a bejegyzesre, idokozben okafogyotta valt, mert Edina szulei vettek wlan routert, igy mar konnyebb az elet naluk.

‘zámbó jimmy torrent’ illeteve ‘zambo jimmy torrent’ illetve ‘zámbó .torrent’ illetve ‘jimmy torrent’ illetve ‘zámbó jimmy free torrent’

Nezz le raaaaam, ooo Istenem! Ime a pelda, hogy egy jol megvalasztott kamu fejlec mennyi kattintast tud generalni. Egyebkent maig vannak talalataim ‘Kelemen Anna’ keresoszoval is. Na most akkor mi is a celja a bulvar-lapoknak? Hehe! Azt hiszem mindenki latja. (Azt mar meg sem emlitem, hogy a robotoknak koszonhetoen par perc mulva ezekkel a keresoszavakkal magasabb rangra kerulok. Ime a lecke, hogyan kell sikeres honlapot uzemeltetni.)

crystalplayer.com

Valaki belinkelte nem regen, azt hiszem… Ez abszolut nincs elottem, de ismeros, ismeros.

Arpad sav

Az egyik legolvasottabb post – bar sok minden valtozott azota, hogy azt megirtam, alapvetoen eme zaszlo lengeteset tovabbra is baromsagnak tarom, mivel attol nem lesz jobb, hogy valakit szidalmazunk allandoan – legyen az cigany, magyar, szlovak vagy zsido, ez akkor is egy faszsag!

ribanc

Na ez Kellemetlen Annacskahoz kapcsolodhat, ott egyszer hasznaltam e szot, ugy emlekszem.

Ezek voltak az erdekesebbek. A kovetkezo idoszakban folyamatosan nezni fogom a statisztikat, es felirkalom az erdekesebbeket, mert ez most tenyleg csak a legutobbi nehany napban kapott talalatokbol van. 🙂