’56 margójára

Akartam írni valamit erről a szégyentelen napról, de időközben sikerült találnom egy bejegyzést, amit hálistennek nem egy agymosott idióta írt:

A kivájt szemű,megcsonkított nemi szervű,felkoncolt és elevenen megnyúzott, tizenhét éves,a távol-keletről idehurcolt,semmiről nem tudó szovjet kiskatona,akinek a fejéhez pisztolyt tartott a parancsnoka és aki,amikor beléptek a vagonok az országba,azt kérdezte,merre van a Nílus,mert azt gondolta,hogy az egyiptomi válságövezetbe vitték harcolni a Szovjetúnióért..
http://attila1969.wordpress.com/2010/10/23/56-margojara/

Ez volt 1956. Tetszik, vagy nem tetszik. Ez a nap az embertelenség “ünnepe“. Ezen a napon kötelesek vagyunk dicsőíteni azokat a bátor szabadságharcosokat, akik fegyvertelen civileket kínoztak, és öltek meg, aztán amikor az országot eredetileg elhagyni készülő orosz tankok Nyíregyházától visszafordultak, gyáván megfutamodtak.

Ünnepeljen ezen a napon, akinek két anyja van!

Ezen a napon gyászolni kell.

Gyászolni az emberi hülyeséget. A magyarok hülyeségét. Azt, hogy nem vagyunk képesek tanulni a múlt hibáiból, mert képtelenek vagyunk elismerni azokat. Ez átlag nagymagyarrr számára én most egy komcsi zsidó (sic!) leszek, mert kimondom:

1956 október 23. a magyar történelem, és az egész világ magyarságának szégyenletes, örökös mementója

Tags: , , , ,

7 Responses to ’56 margójára

 1. attila1969 says:

  Gratulálok az írásodhoz.
  És még egyszer köszönöm kedves soraid. Ritkán van részem dicsértben.
  Elképzelheted,miket írnak nekem naponta.. Üdv: Attila Ruszkibaka

 2. hugelmayer says:

  srác, kicsit el vagy tévedve.

  szerintem a te agyadat mosta valaki meg, de hipóval, ha képes vagy egy blogot is telefosni ilyenekkel.

  56-ban egy lenyomó politikai rendszer ellen kelt fel – érthetetlen egységgel – a strukturálisan teljesen szétvert, megfélemlített, de ennek ellenére önszervezésre képes nép. ilyet addig senki nem kísérelt meg. ezt ünnepeljük, bazmeg, nem a szovjet katonák kivégzését. és a tankok is novemberben fordultak vissza, te szerencsétlen seggfej.

  ha nem tetszenek az “agymosott, idióta történészek” munkái, olvass eredeti forrásokat, hogy felfogd, mekkora faszságokat mondasz.

  • Gerzson says:

   Források helyett beérem olyannal, aki ott volt.

   Egyébként te pont az a réteg vagy, aki megérdemli, hogy ilyen faszságokat ünnepelhessen.

   Emberek álltak, nézték örömkönnyekkel a kivonuló oroszokat, mire valamelyik seggfej kitalálta, hogy a KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐKET engedjék ki (figyelem, nem a politikai foglyokat, hanem a köztörvényeseket – rablókat, gyilkosokat), akik valahogy fegyverhez jutottak, és rálőttek az orosz katonákra. Márpedig a hadseregben ha lőnek rád, automatikus tűzparancs van érvényben.

   A furcsa az, hogy aki ott volt, az tudja, de persze később mindenki kitalálta, hogy “biztosazoroszok” lőttek. Hát nem. A bűnözők voltak.

   Ez inkább szomorú, mint dicsőséges.

   Nekem ne egy vidéki tahó mondja meg, aki valamelyik könyvben olvasta, hogy mit kell hinni! Mondja az, aki ott volt! Te ott voltál? Alig hiszem.

   • attila1969 says:

    Szia Gerzson!
    Válaszolt neked Reckl Amál a blogomon.
    Üdv:Ati
    Ui: Az előző kommentelővel meg ne törődj.
    Én naponta kapok cifrábbakat.
    Azért van előzetes moderáció sajnos.
    Az ilyenek miatt..

 3. hugelmayer says:

  a nagyszüleim, azok testvérei mind ott voltak, ráadásul akkor egyetemisták, tehát elég jól vágták, mikor miért mi történt.

  hogy ki mikor lőtt? szerinted október 25-én (a szovjetek visszafordulása előtt kilenc nappal) a földműlelésügyi minisztérium tetejéről a parlament előtt álló fegyvertelen tömegbe is a „kiszabadított köztörvényes bűnözők” lőttek? vagy lehet, hogy mások…?

  amit mondasz, hogy kikerültek köztörvényesek a börtönből, igaz, de ez már mind azután történt, hogy a békés tüntetéseket fegyverrel, (később szovjet katonai segítséggel) próbálták vérbe fojtani!

  olvass még egy kicsit, vagy beszélj többet „azokkal, akik ott voltak”, és utána írj ilyen embertelen faszságogat!

  • Gerzson says:

   Gondolom a kibelezett sorkatonák, és civilek is osztanák a véleményedet. Másfelől bizonyára nagyon sok tűzharcban vettél részt, hogy tudd, milyen könnyű eldönteni, ki lőtt, és honnan.

  • Gerzson says:

   Az a helyzet, hogy rohadtul el vagy tévedve. A felkelők rengeteg bűnt követtek el, amiről mondjuk úgy, nem trendi beszélni. Mert akkor hova lesz a magasztos kép ’56-ról.

   Ami akkor ott történt, az egy borzalmas zavargás volt, nem több.

   Viszont köszönöm szépen. Eddig azt hittem, a kiengedett gyilkosok voltak azok, akik öldösték az ártatlanokat. Ez bizonyos szempontból valamelyest mentette volna a helyzetet, még ha nem is legitimálja. Viszont tudni, hogy a köztörvényeseket csak később engedték ki…

   Nos ez csak egy valamit jelenthet. ’56 “forradalmárai” még annál is nagyobb barbárok voltak, mint eddig képes lettem volna elképzelni. Köszönöm! Ha nem hívod fel erre a figyelmemet, csak kevésbé lett volna hányingerem az egésztől. 😉

   Ha a nagyszüleid pedig ezt látták, hát rendben, menjetek ki, bontsatok pezsgőt, ünnepeljetek, akasszatok fel néhány rendőrt.

   Mint mondtam neked van kitalálva.

Comments are closed.