A hazugsag termeszete

“Ha a miniszterelnök vagy az SZDSZ kampányfőnöke használhat csúnya szavakat nyilvánosan, akkor nekem miért tiltják meg?”

Kedves Nagy Kriszta, alias Tereskova!

Szeretnek egy tevedest, vagy mondjam ugy tudatos media-hazugsagot tisztazni! A miniszterelnok (illetve Horn Gabor) nem a nyilvanossag elott hasznalt tragar szavakat! Ertem ezalatt: nem az tortent, hogy kiallt a podiumra, es a mikrofonba ujsagiroi kerdesre beleorditotta volna, hogy elkurtuk! A HirTV egy magan-levelet (beszelgetest) bontott fel, es azt – annak egy reszletet – tarta a nyilvanossag ele, hogy hazug modon felremagyarazza azt, amirol ott valoban beszelt! Lehet nem szeretni gyurcsanyt, minden oka megvan ra az embereknek, hogy igy gondolkodjanak! Az ominozus beszed tudatos felremagyarazasa, ami media szintjen ejjel-nappal folyik napjainkban, azonban ugyanolyan hazugsag! Talan meg rosszabb is! A nagyon nem szeretett gyurcsany legalabb nem ragaszkodott a hazugsagaihoz! Ellenzoi maig ragaszkodnak a sajatjukhoz, es annyira vakok, es ostobak, hogy eszre sem veszik: hazugsagaik oket is beolvasztjak az altalanos mocsokba!

A legsotetebb pokolban vagyunk. En ezt mar evek ota latom. Es van meg lejjebb!

Cs.I.

Ha esetleg barki ugy gondolna, hogy fenti sorokkal a miniszterelnokot vedem, az olvassa at megegyszer, es ha meg mindig nem tiszta a dolog, uljon vissza az iskolapadba, es kezdje elolrol az ‘a’ betuvel!

Blogged with Flock