Nem cseszem fel az agyam hulyesegeken

De hetvegen akkor sem volt net. Dolgoztak rata. Az ugyfelszolgalaton nem tudtak ennel tobb informaciot adni. Mara mar meggyogyult (mikor indultam munkaba, olle’) igy net-fuggesemet kicsit csillapitani tudtam… Persze ahogy leni szokott, a legtobb internetet igenylo moka ilyenkor szokott elojonni. Ekkor gondolkozom el rajta, mennyire az informacios tarsadalom rabjai vagyunk.

Teljesen megvaltozott az elet-stilusunk az elmult evekben. Hihetetlen, hogy ha elvagjak a kabelt, akkor meg a tv-musort sem tudjuk megnezni, mivel rtv-reszletes akarmilyenizeszarokat nem vesz a moder kor embere. Egyszerubb beutni, hogy port.hu! 🙂

Na mindegy, az elmult hetek szakadozasai utan most mar remelem, valamivel stabilabb lesz. Persze azert jo lenne tudni, milyen jellegu hiba volt (van?). Ehhez persze jo lenne, ha lenne egy blog-site, ahol utolag publikaljak, ami publikus… Na jo, almodozom. Ungarische modi nem ez. Mert a zemberek nem kenyszeritik ki a szolgaltatoktol, vagy nemtom! Itt nem bizalom alapjan mennek a szolgaltatasok, mert minden szolgaltato kozosen szarik a felhasznalok fejere ilyen szempontbol.

Egyebkent a szolgaltatommal ezt a tajekozatlansagot leszamitva tovabbra sincs bajom, mert az elmult hetek problemait leszamitva tovabbra is atom-stabil. Es az egyetlen, ahol nincs huseg nyilatkozat.

Blogged with the Flock Browser