Szombat, ami szerda

A technika ordoge nem hagy dolgozni. Megpusztult a apache a build-serveren, igy nem erem el az ejszakai image-eket. Rendszergizda meg szabin van. Na nem baj. Amig ujrainditjak a gepet, addig blogolok.

Szoval szombat szerda. Erdekes napnak nezunk elebe. De ez meg egy igencsak esemenydus lesz, mert kicsit azert megis tudok dolgozni. Okosba hagytam tegnaprol mara valamit. A hetfo, es a kedd viszont tenyleg a vicc kategoria lesz. Akkor nem tudom, mi lesz, valoszinu semmi.

A napokban felvettem a kapcsolatot egy regi ismerossel (Syng – ha olvasod, innen is udv!) elvileg ma elbeszelgetunk egy sor mellett az elet nagy dolgairol melo utan.

Tegnap vettem nyomtatot. A liftben Galbenis Tomasz jott fol a negyedikre, mondta, hogy neki is ilyen van, jo kis gep, lehet majd bele venni a tintat! Erdekes volt ezt a hegylako Methosanak szajabol hallani. 🙂 Ja, es amikor felmentem, Edina otthon volt, es jol elkoptem neki, mit kap karacsonyra. Veletlen volt. Csak egy szo. Latni meg nem latta, de sejtese van. De legalabb orult neki! Igaz, ezt az oromot jobban szerettem volna december 24-en latni az arcan, de elore lett hozva egy kicsit. Mar csak helyet kene talalni neki, mert az asztal gyakorlatilag mindig tele van, de megoldjuk! Orom, hogy mostantol nincs le nem masolt szamla, mindent el tudunk tenni, nem vagyunk a foberlore bizva.

Na es ez az elszolas: na ezert nincs titkom elotte. Ugyis megtudja. Ki akar jonni. Kituremkedik az arcomon, es szetfroccsen a nagyvilagba, mint egy festekpatron.