Long Jack Pub

A tegnap este a mar jol beharangozott group evente volt. A helyszin a Long Jack Pub volt, ami a Jokai ut, es a Zichy Jeno utca keresztezodesenel talalhato, bejarat a Zichy felol. Azt hiszem, megvan az uj kedvenc helyem! 😉

Erkezes utan

Erkezes utan

Mit is mondjak – mindenki nagyon jol erezte magat. Amikor az elso sort kikertem, a pultnal megkerdeztek a nevem, es minden fogyasztast pontosan nekem irtak fel, igy a mass-drinking muvelete talan eloszor vegzodott ugy eletemben, hogy senki nem fizetett tul – legalabbis en meg nem tudok rola, de 9:15-ig meg sok ido van, addig beesnek a munkatarsaim is, akik termeszetesen most meg nincsenek itt, de majd jonnek.

Feri, aki jol erzi magat

Feri, aki jol erzi magat

A csocso ingyenes. Ez egy kifejezetten pozitiv elmeny volt szinten. Robival jatszottunk egyet-kettot, a masik oldalon Feri, es Peti alltak. Mondhatjuk, hogy kiegyenlitett volt a kuzdelem. Amikor meg nem voltam reszeg, mi nyertunk, aztan leert a sor, es egyre tobbet hibaztam. Igy megy ez… Minek iszik, aki nem birja?

Pali szereti Petit :)

Pali szereti Petit 🙂

Laci nalam aludt. Mondtam neki, hogy ne felejtsen el felebreszteni, mert a 909-esen MINDIG elalszom. Na ja. Meg jo, hogy nem voltam reszeg, mert ezt a muveletet O jatszotta el. Reggel ebresztgettem, mire azt mondta, olyan jol dolgozott tegnap, hogy ma inkabb szabit vesz ki. Ugy legyen, mondtam, es eljottem. En allat mar fel 8-kor bent voltam, es ittam az elso teamat. A kepeket, amiket keszitettem, fel is tettem a kozos meghajtora, majd szetkuldtem a levelet 8 korul – bizonyitando, hogy EN legeny vagyok a gaton! 😉

Meg egy Feri :)

Meg egy Feri 🙂

A hangulatra leginkabb a kivalo jelzot tudnam hasznalni. Azt hiszem ezen az egy-ket kepen latszik is.

Eredetileg egyebkent a szaunaban lett volna a buli, de ott egy masik csoport csapta szet magat. Nem is kicsit egyebkent. Az iment elment mellettem egy takaritono, es panaszkodott, hogy ugy kellett kidobni onnan az embereket.

Hat igen. Kriszta szavaival elve a jol kereso IT-sek tudjak, hogyan kell igazan kemenyen bulizni. 🙂 Mar varom a kovetkezo alkalmat!

Tags: ,