mszp-fidesz: 3-1

Gyoztek.

Velemenyem szerint ezt a valasztast egyedul orban viktor vesztette el. Az emberek nemet mondtak az allandoan riogato, totalis ellenzeki szerepet jatszo, emberek ostobasagara epito politikara.

Ez valamennyire megnyugtato.

Erdekes egyebkent, hogy ma tobb fiatal szavazo van az mszp oldalan, es tobb nyugdijas a fidesz oldalan, akik egyebkent erdekes modon fiatal demokratak szovettsegekent indultak. Az ok egyertelmu: Gyf ebben a kombanyban sokkal fiatalosabb, lenduletesebb magaval ragadobb volt a fiatalok szemevel nezve.

Ha orban viktor azt szeretne, hogy a fidesznek legyen eselye 2010-ben a gyozelemre, akkor az en velemenyem az, hogy egyreszt vegre konstruktiv ellenzekikent kell viselkedniuk (tehat nem ugy, mint az elmult 8 evben), masfelol orban viktornak, es kozvetlen barati korenek vennie kell a kokardajat, es el kell vonulnia a politikai eletbol. Ha orban viktor nem megy el, akkor ki fog egni! Ennek mar mutatkoznak jelei. Ez teny.

Egyebkent erdekes, hogy sokan meg most is az mdf-et tartjak a felelosnek, pedig az az erdekes helyzet all fenn, hogy ahol az mdf visszalepett, ott a szavazoi nem mentek el, ahol meg nem lepett vissza, ott akkor is az mdf jeloltre szavaztak, ha tudtak, hogy az a jelolt nem nyerhet. Ez jelzes volt. Jeleztek orban viktornak, jeleztek a fidesz hivoknek. Nem ratok, es nem a kormany levaltasara, hanem egy valodi jobboldalra szavaztunk! Eleg sok egykori Centrumos szavazott az mdf-re, azok pedig soha nem ikszelnenek sem fidesz, sem mszp iranyba. Semmi aron! Ha nem tudjak levonni a konzekvenciat, akkor jobbrol csak az mdf jarhat jol, balrol pedig az mszp-t az abszolut tobbseg fele hajtjak. Ezt akarjak? Nem hiszem!

6 Responses to mszp-fidesz: 3-1

  1. CsanyiL says:

    Gyoztek.

    Igen… Elfogadjuk… Majd még 4év szenvedés utánn csak helyre jön az eszük. -==- rulz…

    Gyf ebben a kombanyban sokkal fiatalosabb, lenduletesebb magaval ragadobb volt a fiatalok szemevel nezve.

    Nem minden arany ami fénylik… Úgy értem, nem volt ez olyan jó döntés… Amúgy, ha a mai (eléggé szennyezett lelkű) fiatalságnsk ez kell hát hajrá. Ha meg ilyen fiatalos, lendületes akkor alakítson pop együttest… Ne olyanba árta bele magát amit úgyis elront.

  2. gerzsonka says:

    Nem tudod elkepzelni, hanyan gondolkodtak igy 1998-ban. Pedig a Horn kormany sokkal szakertobb volt a viktor kormanynal, ahogy vegul kiderult.

    De az emberek nem arra buknak, aki nemzethalalt fest, hanem arra, aki nyugodt szivvel felvazolja, hogy "emberek, igy kell jovot csinalni…". 1998-ban orban viktor csinalta igy, es nyert. Most Gyf csinalta ezt. Nyert. Ez kell a nepnek. Egy nagyon jol felepitett pozitiv kampany. Totalis ellenzekiseggel nem lehet valasztast nyerni!

    Regen nem lehetett valasztast nyerni a nyugdijasok nelkul.
    Ma nem lehet nyerni a fiatalok nelkul.
    orbanek ott kurvara elbasztak, hogy teljesen egyertelmunek vettek, hogy minden fiatal mellettuk all. Kozben az elso valasztokat nem tudtak meggyozni, mert ok magasrol tesznek a GDP-re, asse tudjak, mi az, nekik nem erdekes, mennyibe kerul a gaz, es a nyugdijak sem izgatjak oket.

    Ha a fidesz programot tudott volna letenni az asztalra a fiatalok reszere, nagyobb eselye lett volna nyerni!

  3. CsanyiL says:

    Ez most igaz. Sajnos a magyaroknak semmit nem érnek a tények. Ígéreteket akarnak, ha meg nem váltják be le se szarják, max. hőbörögnek… 56 és 48, ahhhh, hol vagytok már?

  4. gerzsonka says:

    Nem akarsz te igazan forradalmat.
    Majd te is rajossz.

  5. gabek says:

    szerintem pont, hogy nem. ez a valasztas bebizonyitotta, hogy nem eleg igereteket felmutatni, az emberek mar nem hiszik el attol a hazugsagot, hogy a tvben egy oltonyos ember probalja ledugni a torkukon (mind2,3,4, … oldalon) az emberek a teljesitmenyt tobbre ertekelik. szvsz felismertek azt, hogy ha valami nincs igazan jol, akkor nem feltetlen az a megoldas, hogy egybol kormanytvaltunk, oszt jo napot (hehe ez veletlen volt :))) :PPPP)

    nekem szemely szerint sokkal szimpatikusabb, ha valaki megoldast (is) mutat, nem csak igeretet vagy fikazik. ezt hivjak konstruktivitasnak. persze az is elgondolkodtato, ha egy partnak nincs konkret programja. ja es meg valami. a jovoben sem fogok soha olyan partra szavazni, ami depressziokampanyra epit.

  6. CsanyiL says:

    Nem h nem akarok, nem is lessz. Hol van Kerényi ígért “tábora”?

Comments are closed.