No igen

Szoval bementem OOP-bol vizsgazni. Csak a diagramot kellett potolnom, amit a multkori vizsgan elszurtam. Vegul 4-es lett. A vizsga utan elszaladtam a postara feladni az IV csekket, majd bepecseteltettem, es beirattam a jegyet. Ekkor elrohantam Sule Zolihoz, hogy beirassam a matematikai programcsomagok 4-est, majd ha mar a szamtech tanszeken voltam, megvartam az allitolag hamarosan megerkezo Vigh Ferit, hogy beirassam a JAVA 5-ost. Oke. Csakhogy Feco hiaba irta e-mailben Janinak, hogy 10-re erkezik, a papiron kiirt 11 ora lett belole. Amikor mar nagyon untam a varakozast, Janival atmentunk a kisboltba, hogy vegyunk kajat/piat ilyesmit.

Vettem inni, es adtam az ezrest. A no megkerdezte, hogy nincs-e aprom veletlenul. Mondtam, hogy nem hiszem, de azert megkert, hogy boritsam ki a tarcamat… Hat jo, megtettem. Szamolgatott, de latta, hogy nem lesz annyi, szoval visszapakoltam. Mar majdnem koszontem, amikor megint ramnezett, es rakerdezett: "Elnezest, raerne meg egy kicsit? Nem tudom, miert nem szoltam elobb, de csak ketto darab egy forintosom van. Valthatnek aprot?"

Megint kiboritottam a tarcamat, a no szamolgatott, majd az 1-2 forintos ermek helyett kaptam egy 50-et, meg egy 10-es. Vegulis jol jartam.

Aztan raneztem gabek blogjara, es eszrevettem, hogy valtozott a dizajn. Nucleusra. Egesz pofas lett.

Huuuuu bazmeg! Pinroch Tamas a Reform ujsagiroja kimondta (ATV – Van kepunk hozza): Szerinte egy nyelvi, vagy zenei intezet nem szolgal semmi hasznot! Legalabbis Koka szavait igy akarta kiforgatni, egyertelmuen a sajat velemenyet mondta ki. Ongol.

Pindroch Tamasnak innen kuldom gratulaciomat. Okos magyar! Okos hazafi! Hogy mondhat ilyet olyan ember, aki magat hazafinak vallja? Ez egy hulye!