Ronda ügy

Azaz Very Bad Things.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2d5q5_BEHKI]

Tegnap este megnéztük. Kifejezetten jó film, bár erős gyomrúaknak ajánlanám inkább! Az előzetes alapján olyannak tűnik, mint a Másnaposok, megspékelve kis fekete humorral, de ennek a filmnek a humora nem simán fekete, hanem gyilkos!

A Ronda ügy úgy indul, mint a már említett, mostanában játszott Másnaposok. Alapfelvetés, hogy a faszi egy hét múlva házasodni kíván. Igen ám, de Cameron Diaz nem az a mindenkiálma nő, hanem egy fejberúgni valóan hisztis picsa, aki feltehetőleg jó az ágyban, mi másért lenne emberünk vele? Szóval elindulnak Vegasba legénybúcsúztatni, és a film első fele egy kellemes baromságokkal megtűzdelt fickók buliznak jellegű road movienak indul. Ám az esti hancúrozás egy rettenetes dologgal zárul, és az álom buliból rémálom lesz!

A film maga elejétől a végéig tartogat meglepetéseket, amikor azt hinnéd, már kiismerted a logikáját, ad egy olyan csavart, amitől enyhén bazmeg érzésed van, és egy jobb sorozatban cliffhangerként szolgálnak évadzárókba. Ebben a filmben több ilyen fordulat is van. Csak ajánlani tudom!

Tags: , ,

2 Responses to Ronda ügy

 1. zedur says:

  Hú ezt köszi, épp kerestem valami jót, úgyhogy letö…. ,izé megnéztem ezt. Hatalmas film, bár a legvége nekem annyira nem jött be.

  Szóval várom a következő filmajánlót 😀

  • Gerzson says:

   Kikölcsönözted! 🙂
   Szépen mondva. A filmajánló meg akkor jön, ha gyöngyszemet találok. Fost nem fogok reklámozni… Bár mostanában láttam egyet, amiről lehet, hogy írok. Még alszom rá egyet, és megálmodom.

Comments are closed.