Érdekes…

Van egy emberfajta, aki a tenyérbemászást jópofa dologként, és teljesen elfogadott hétköznapi viselkedési formaként fogja fel.

Milyen kedvesek az ávósok: engem azután meszelt le két csónakra való belőlük, miután éjjel, sötétben elénekeltem az Abszurdisztáni rendőrindulót a velem levőnek.
forrás: :: tomcat polóblogja :: droidzóna :: 2007. 07. 27. ::

A tenyérbemászó fajta attól érzi jól magát, hogy vélt, vagy valós indokkal olyan embereket zaklat, akikről tudja, hogy úgysem fognak visszaütni. (MSZP-s nyugdíjasnak hívják eme sértett alanyt.)

A tenyérbemászó fajta minden további nélkül fennhangon szídja a mellette elhaladó rendőr felmenőit, aztán ha a zsaru baszogatja, rohan az agymosó hírtv-hez, hogy ávósok inzultálják, mert diktatúra van.

A tenyérbemászó fajta nem tudja mi a különbség a szólásszabadság, és tirpákság között, de ha egy bipsi hasonlóképp viselkedik, azt azonnal felismeri, és fennhangon ordibálja, hogy ilyenek ezek!

Van egy másik emberfajta ezen a bolygón, aki hasonlóképp viselkedik. Cigánynak nevezi magát, de ha bárki más ezt a szót használja, szalad az ombudsmanhoz. Sajátos, nemde?

4 Responses to Érdekes…

  1. tomcat says:

    Értem, tehát ha a rendőrség szanaszét lövöldöz több ezer embert az utcákon, politikai foglyokat ejt, mindenkit baszogat, bizonyítékokat hamisít, lányokat erőszakol az éjszakában, néha agyonverik Simon Tibit, miközben be vannak fosva, ha egy igazi bűnözőhöz oda kell menni, akkor ha az állampolgár kifejezi ez iránti nemtetszését, akkor az tenyérbemászó, és baszogatni KELL.
    Téged meg be kéne zárni egy kicsit, hogy rájöjjél.

  2. gerzsonka says:

    A világ nem ilyen egyszerű, és mellesleg azokról a rendőrökről is megvan a véleményem. Azt viszont elmondhatná nekem valaki, hogy az miért jó, ha lesüllyedtek az ő szintjükre… Mert (merttel nem kezdünk mondatot – tudom) azt még mindig nem értem!

    Mellesleg a “szanaszét lövöldöz az utcákon” nem úgy volt, hogy egyszercsak carpe diem a rendőrök elkezdtek lövöldözni! Mivel megfelelő pszihológiai felkészítés hiányában voltak, bepánikoltak; ez valamilyen szinten még érthető is lenne!

  3. gerzsonka says:

    Továbbá ez még mindíg nem mentség az MSZP-s nyugdíjasok cseszegetésére, meg a többi (TWÁ szavaival élve) főállású magyarnaklevés dologra, ami (szerintem) legalábbis ostobaság!

  4. linyvetta says:

    Csak a pontossag kedveert, a lanyok megeroszakolasa resz meg eleg ketseges. De a koztudatban kell tartani esetet, ezert idorol idore cikkeznek rola. En azert megvarnam a veget. Tudom, hogy a rendoroknek is van sok vaj a fuluk mogott, nekem szemely szerint van is sztorim, de ettol meg nem fogok minden rendort elitelni, mert szerintem nem helyes.

Comments are closed.